Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEM ZA PROBLEMOM

Srpski vratar tukao se po kafićima?! Još jedan skandal potresa 'orlove'

Euro 2024 Qualifier - Group G - Hungary v Serbia
Foto: BERNADETT SZABO/REUTERS
1/3
27.06.2024.
u 19:50

Vratar Srbije, Vanja Milinković-Savić, odlučio je tijekom slobodnog dana otići do kafića gdje je sreo srpskog navijača koji nije bio oduševljen što ga tamo vidi

Nogometna reprezentacija Srbije je s jednim porazom i dva remija završila kao zadnjeplasirana momčad skupine C na Europskome prvenstvu u Njemačkoj i time ispala iz velikog natjecanja. Najprije ih je svladala Engleska rezultatom 1:0. Očekivali su da će bodove dobiti protiv Slovenije, no momčad Matjaža Keka priredila im je izjednačenje iz izborila remi (1:1) Još jedan remi protiv Danske (0:0) ostavio ih je na dnu ljestvice.

Po ispadanju s Eura, reprezentaciju su počeli tresti skandali. Izbornik Dragan Stojković "Piksi" konstantno je na meti kritika i Nogometni savez Srbije već traži novoga trenera koji će preuzeti njegovo mjesto. Dok tamošnji mediji vrte velika imena, reprezentacija je potresna još jednom neugodnom epizodom.

GALERIJA Razočarenje, tuga i utješni zagrljaji. Fotografije pričaju sve emocije s terena nakon utakmice s Italijom

Euro 2024 Qualifier - Group G - Hungary v Serbia
1/15

Vratar Srbije, Vanja Milinković-Savić, prije utakmice protiv Danske u Münchenu potukao se s nekim od navijača, piše Telegraf. Incident se dogodio između utakmica Slovenije i Danske, kada su nogometaši srpske reprezentacije imali slobodan dan, prediciraju srpski mediji. Iskoristio je priliku da ode u kafić kojeg navodno često posjećuju Srbi koji žive u bavarskoj prijestolnici.

Pišu kako je srpski navijač u jednom trenutku dobacio: "Što ćeš ti ovdje? Trebaš biti u karanteni, a ti piješ!" Vratar je počeo psovati igrača, a potom ga i udario. Reagiralo je osiguranje lokala i smirilo situaciju. Dodaju kako je situacija razriješene dogovorom između srpskog vratara i vlasnika kafića. Milinković-Savić otišao je iz gostionice, a priča je procurila u javnost i dodala još jedan problem na hrpu nedaća s kojom se suočava reprezentacija susjedne države.

VIDEO Građani se okupili u zračnoj luci kako bi dočekali Vatrene

Komentara 2

Avatar IvanR
IvanR
21:30 27.06.2024.

Nisu u puno stvari ni do koljena Hrvatskoj repki. Mentalitet Orijenta.

ŠI
Šipak
21:21 27.06.2024.

Orao je sletio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije