PREKINULA MEČ

Poznato zašto je djevojka utrčala na teren, zavezala se i zaprepastila Marina Čilića

French Open
Foto: YVES HERMAN/REUTERS
1/7
03.06.2022.
u 22:08

Prema pisanju stranih medija, žena je 22-godišnja klimatska aktivistica. "Ostalo nam je 1028 dana", poruka je kojom je pokušala svijetu skrenuti pozornost na klimatske promjene

U trećem setu polufinala Roland Garrosa hrvatski tenisač Marin Čilić (23 - ATP) i norveški tenisač Casper Ruud (8) morali su prekinuti svoj meč. Nakon nešto više od dva sata igre, na teren je uletjela jedna mlada aktivistica i vezala se za mrežu. "Ostalo nam je 1028 dana" - fraza je koju je nosila na majici.

Čilić i Ruud ostali su zaprepašteni onim što su vidjeli, ali nisu imali izbora nego napustiti teren do dolaska osiguranja. Zaštitari su nakon nekoliko minuta uspjeli prekinuti žicu i odvesti djevojku s terena. Marin Čilić i Ruud potom su se vratili na teren i počeli zagrijavati za preostali meč.

Prema pisanju stranih medija, žena je 22-godišnja klimatska aktivistica. "Ostalo nam je 1028 dana", poruka je kojom je pokušala svijetu skrenuti pozornost na klimatske promjene. Na svojoj majici je imala poveznicu na web stranicu koja se klimatskim aktivizmom.

No, ono što začuđuje je reakcija osiguranja koje je nijemo gledalo kako djevojka utrčava na teren i veže se za ogradu.

Ključne riječi

Komentara 91

CR
credo
22:28 03.06.2022.

Sve je to dogovoreni performans.

Avatar HighHopes
HighHopes
09:29 04.06.2022.

Zaprepastila Čilića? Ha ha Ma joj, to je dogovoreni performans!

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
22:33 03.06.2022.

Senf gleda i pravi bilješke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije