RAČUNICE

Prandelli: Bilić i ja odlučujemo o prolasku dalje!

'Italian national football coach team Cesare Prandelli gestures during a press conference prior the training session of his team at the Italian Football Federation techincal center of Coverciano near
'FABIO MUZZI'
04.05.2012.
u 10:45

Izbornik Italije Cesare Prandelli i sam računa da će njegova momčad dohvatiti četvrtfinale Europskog prvenstva.

A računica mu je sljedeća:

– Španjolci prolaze sigurno dalje, oni će biti prvi u skupini, a za drugo mjesto, koje vodi u drugi krug, odlučivat će Italija i Hrvatska. Neka se Irci ne naljute, ali oni nisu u kombinaciji – kaže trener Talijana.

Azzuri Euro otvaraju 10. lipnja u Gdanjsku protiv  Španjolaca.

Komentara 2

AN
anaMsicjar
15:55 04.05.2012.

he,he, pravi razanj, a zec jos u sumi

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
11:14 04.05.2012.

E moj Prandelli, ako ćeš tako pozdravljati Bilića kad se sretnete, nikad se nećete dogovorit. Zar ne znaš da je on ljevičar, naš Slaven \"Che\" Bilić?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije