'NISU TE PREPOZNALI'

Pranjić dobiva otkaz u Panathinaikosu zbog podrške Franu Tudoru?!

Danijel Pranjić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
20.04.2015.
u 12:01

Čelnike PAO-a razljutila Pranjićeva objava posvećena debitantu iz Hajduka

Zanimljivu priču zavrtjeli su grčki mediji. Tamošnje novine Live Sport pronašle su objavu Danijela Pranjića na njegovu profilu na Instagramu koja bi ga, kako tvrde Grci, mogla stajati otkaza u Panathinaikosu. Objava je posvećena talentiranom igraču Hajduka Franu Tudoru koji je s Pranjićem u Grčkoj proveo godinu dana.

Znaju da su pogriješili

– Mali, kada sam te odlučio dovesti ovdje u Panathinaikos, vjerovao sam u tebe. Želio sam da jednom zaigraš na desnoj strani u Panathinaikosu. Ovaj san nije se ostvario, iz nekih razloga koje ne razumijem. Znam da ti se tada srušio svijet. Ali, vidiš kako život uvijek nagradi one koji marljivo rade i koji su pošteni... Zapamti, za sve što napraviš sam si zaslužan, nitko ti nije pomogao. Svi ostali koji nisu vjerovali u tebe, a ti znaš tko su oni, nisu važni. Znaju da su pogriješili, a ako već ne znaju, saznat će... Vjerujem u tebe, zgrabi priliku... – stoji, između ostaloga, u Pranjićevoj objavi. Grci pišu kako je ova objava toliko razljutila čelnike kluba koji su se prepoznali u ''onima koji nisu vjerovali u Tudora'', da bi mu na kraju sezone mogli otkazati ugovor.

– Hvala dragi, ako sam od nekoga nešto naučio, onda je to od tebe. Nisam bez razloga uzeo broj 32 – komentirao je mladi Fran Tudor ispod Pranjićeve objave.

>> Tata Tudor: Pranjić je Frana u Ateni hranio i oblačio

 

With @frantudor 💪💪💪 Mali when i decide to bring you here in Panathinaikos i belived in you My wish was that one day you start as right back of Panathinaikos This dream didn't come true...from some reasons that i dont understand I know in that moment your all world was down But look how life allways give award to people who work hard and who are honest to himself Today is your day...today go on the field and enjoy in football...becausse you deserve this... And remember that this what you made its only becausse of you...you work hard to get it...nobody help you All other who didnt believe in you and you know who they are...they are not important... They know that they make mistake...and if they dont know...they will find out...😆😆😆 I am so happy for you and i wish you today one good game I believe in you...grab your opportunity Work hard...play harder!!!

A photo posted by My Life My Rules (@danijel_pranjic_d.p_32) on

Komentara 10

HO
howyesnozdravko
12:30 20.04.2015.

Srce mi se kida !

Avatar Matija22
Matija22
12:58 20.04.2015.

hahahahaha ovaj je nadmašio i modnog mačora

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
14:04 20.04.2015.

ovo sve meni nekako baca na pede.icu,od ove slike i odjeće koje nosi do cijele poruke i odgovora na nju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije