HRVATI U PREGOVORIMA

Pranjić u Bursaspor, Petrić u Malagu?

Danijel Pranjić (1)
Sanjin Strukić/Pixsell
27.06.2012.
u 15:13

Dva iskusna hrvatska igrača na korak su do potpisa ugovora za nove klubove!

Ako je suditi prema informacijama koje donose španjolski mediji, još jedan hrvatski igrač kandidira za klub iz Primere. Mladen Petrić navodno je u pregovorima s Malagom, a da bi priča mogla biti istinita, govori i to da je već prije dao naznačiti da odlazi u Španjolsku.

Njegov ugovor s HSV-om istekao je pa pregovara kao slobodan igrač i to s klubom kojemu se smiješi dobra budućnost. Preuzeli su ga šeici koji ulažu velika sredstva, a u prošloj su sezoni završili četvrti u prvenstvu i osigurali kvalifikacije za Ligu prvaka.

Danijel Pranjić, nakon što mu je propao bogati transfer u Kinu, mogao bi u turski Bursaspor. Turski mediji pišu kako je Pranja s agentom trenutačno na pregovorima u Bursi i kako bi već tijekom dana trebalo biti poznato hoće li mu to biti sljedeći klub.

Osim turskog kluba, zainteresiran je u ovom prijelaznom roku bio i Bordeaux.

Komentara 3

OB
-obrisani-
16:28 27.06.2012.

Danijel Pranjić, nakon što mu je propao bogati transfer u Kinu >>> Steta sto mu je ugovor propao . Tamo mu je mjesto a ne u hrvatskoj repki

Avatar netko30
netko30
18:03 27.06.2012.

nazalost doslo je do toga da su bekovi postali samo branici, nema vise onih brzih ponavljanja gore dolje, sada su bocni igraci iskljucivo samo bekovi i prioritet je obrana jer imaju tako ispred sebe igraca za naprijed u liniji, a to znaci da moraju biti jaki i visoki da nose skok igru, zato carlija zeli pola europe, a bedak je izabrao lokomotivu, mogao je bolje, sto s pranjicem nije tako, jer je decko nizak i nije toliko brz, a nema ono u sebi da bi ga stavili u vezu kao srna kod nas, mada ni on nije bogzna sto, tako da je takvim igracima takve konstitucije tesko igrat pogotovo u ligama 5 gdje je sve dovedeno do savrsenstva, skoro, a u bayernu je probao u sredini i nije islo, valjda ljudi znaju, mislim da mu je to za njega i njegovo nogom. znanje dobar izbor...

OB
-obrisani-
07:02 28.06.2012.

Pranjić u Bursasporu i Švicarac Petrić u Malagi če postiči zenit svoje karijere jer su pravi igrači u pravim klubovima..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije