Liga prvaka

Barcelona ostvarila povijesnu pobjedu na Old Traffordu!

Luis Suarez
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
10.04.2019.
u 23:05

Katalonski klub je slavio po prvi puta u povijesti na gostovanju kod Manchester Uniteda

U prvom četvrtfinalnom dvoboju Lige prvaka nogometaši Barcelone su u gostima slavili kod Manchester Uniteda s 1:0.

Tako su stekli veliku prednost uoči uzvrata za šest dana na Nou Campu, ali i ostvarili prvi trijumf na Old Traffordu iz petog pokušaja. Pobjedu gostima je donio autogol Lukea Shawa u 12. minuti.

Ivan Rakitić je odigrao cijelu utakmicu za goste. Nažalost, bio je to dvoboj ispod očekivanja u kojem ManU nije stvorio previše šansi vrijednih spomena, dok se Barcelona odlučila za kontroliranje rezultata nakon postignutog pogotka. 

U 12. minuti Barca je povela nakon dodavanja Messija za Suareza, čiji je udarac glavom okrznuo braniča Lukea Shawa. Gol je priznat tek nakon gledanja VAR-a jer je pomoćni sudac bio uvjeren da je vidio zaleđe.

Od ostalih prigoda valja izdvojtii pokušaj Coutinha iz 36. minute koji je de Gea spretno obranio nogom, odnosno udarac Suareza u 65. nakon proigravanja Roberta.   

Ispred 67.000 gledatelja na stadionu Old Trafford sudio je Gianluca Rocchi iz Italije. 

Komentara 6

PR
prajdali100
22:23 10.04.2019.

Barcelona je za ovakav United magistrala sunca, nešto jako daleko i nedostižno.Uzvrat će biti igra mačke i miša.

SA
samobalic
09:19 11.04.2019.

Vrlo lijepa i carobna tekma,a 0:1,rezultat,ne daje Barceloni nikakvu nadu,u daljni prolazak,jer se nogomet igra s okruglom loptom,i nesto malo vise od 90 minuta.

DU
Deleted user
22:58 10.04.2019.

Povjesna pobjeda. Suares pogubio zube. Autogol.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije