HRVATI RASPOLOŽENI

Kalinić zabio dva gola u pobjedi Dnipra, strijelac i Petrić

Nikola Kalinić
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
06.11.2014.
u 21:00

Napadač ukrajinske momčad zabio je oba gola za Dnipro, u 15. i 73. minuti.

Dnipro je u četvrtom kolu Europske lige u Azerbajdžanu slavio kod Qarabaga s 2:1, a junak utakmice bio je Nikola Kalinić.

Napadač ukrajinske momčad zabio je oba gola za Dnipro, u 15. i 73. minuti. U sastavu gostiju bio je i Ivan Strinić koji je zamijenjen na poluvremenu.

U drugoj utakmici Dniprove skupine F St. Etienne i Inter odigrali su 1:1. Za goste je Mateo Kovačić odigrao 74 minute.

Slaven Bilić sa svojim je Bešiktašom slavio 2:1 u Istanbulu protiv Partizana. Junak Bešiktaša opet je bio Demba Ba, zabio je u 57. i 62. minuti. Za goste je zabio Marković u 78.

U strijelce se upisao i Mladen Petrić čiji je Panathinaikos poražen u Ateni od PSV-a. Grci su imali 2:1, no gosti su na kraju slavili 3:2.

>> Opširnije o utakmicama pročitajte na portalu Goal.com

>> Salzburg osramotio Dinamo i na Maksimiru mu zabio pet komada!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije