LOŠE VIJESTI

Pred prvo gostovanje na Cipru šestorici vatrenih prijeti neigranje

Croatia Training Session - Wembley Stadium - Saturday June 12th
Nick Potts
08.10.2021.
u 08:27

Naši će vatreni prvi put u povijesti gostovati na Cipru, što znači da u Europi još nikada nisu nastupili u još deset zemalja članica Uefe: Albaniji, Armeniji, Crnoj Gori, Češkoj, Ovčjim Otocima, Gibraltaru, Kosovu, Luksemburgu, Moldaviji i Nizozemskoj

Uoči kvalifikacijske utakmice s Ciprom, šestorici naših reprezentativaca prijeti drugi, isključujući žuti karton i propuštanje utakmice sa Slovačkom u Osijeku (11. listopada): Barišiću, Brozoviću, Ćaleta-Caru, Perišiću, Kovačiću i Vlašiću.

Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji ovo će biti 69. nastup u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. U njima od 1996. godine do sada ima 41 pobjedu, 18 remija i devet poraza; po dva od Engleske (2008., 2009.) i Škotske (2013.) te po jedan od Danske (1997.), Belgije (2013.), Turske (2017), Islanda (2017.) i Slovenije (2021.).

Naši će vatreni prvi put u povijesti gostovati na Cipru, što znači da u Europi još nikada nisu nastupili u još deset zemalja članica Uefe: Albaniji, Armeniji, Crnoj Gori, Češkoj, Ovčjim Otocima, Gibraltaru, Kosovu, Luksemburgu, Moldaviji i Nizozemskoj.

Komentara 1

PP
plavac plavi
16:08 08.10.2021.

Dobra vijest!! Ovoj budali koja to piše prijeti da ga zgazi auto!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije