Donio je odluku

Predsjednik Dinama zaključio je slučaj Domagoja Vide i njegova pijanstva!

Domagoj Vida
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/7
21.11.2016.
u 11:49

– Iza mene je doista neugodna situacija, ali ljudski je griješiti i ja sam pogriješio. Zbog toga se sramim i ovim se putem želim ispričati – kazao je Vida

Slučaj Domagoja Vide i njegova pijanstva riješen je i zaključen. Odlučio je tako predsjednik kijevskog Dinama Igor Surkis koji neće kazniti hrvatskog reprezentativca, što je potvrdio i medijima.

– Vida se ponio korektno nakon incidenta, ispričao se zbog svog ponašanja i platio je kaznu. To nije utjecalo na njegove nastupe i za nas je završena priča – rekao je Surkis i dodao:

– Jako dobro poznajem Domagoja i odlučio sam da ga nećemo kazniti.

Domagoja Vidu početkom studenog u Kijevu zaustavila je policija i ustvrdila da vozi u alkoholiziranom stanju. Imao je 1,51  alkohola u krvi, zbog čega je ostao bez vozačke. Poslije se ispričao i sad je stvar riješena.

– Iza mene je doista neugodna situacija, ali ljudski je griješiti i ja sam pogriješio. Zbog toga se sramim i ovim se putem želim ispričati klubu, navijačima, predsjedniku i glavnom treneru – rekao je pokajnički Domagoj Vida.

Komentara 5

KU
kupatilo
13:05 21.11.2016.

Nadamse dase to nece ponoviti.Dobar si covjek i igrac.Ba terenu gines za hrvatski dres a tako si i u nasem Dinamu al alkohol je nazalost cesti prisutan u tvojoj blizini.Rijesi se toga prvo za svoje dobro.

DU
Deleted user
14:17 21.11.2016.

Bravo za Igora Surkisa, čovjek zna da je ljudski griješiti, a naše novinarske čistunce upućujem na cijeli niz konstantno pijanih i/ili drogiranih popularnih hrvatskih pjevača, glumaca i novinara. O njima i njihovim incidentima nikad ni riječi, ali kad je riječč o sportašima onda nema oprosta ogoli se do kraja a po potrebi i laže!

NE
Nemanadimak
13:50 21.11.2016.

Ljudski je ispričati se i oprostiti čovjeku koji je shvatio svoju pogrešku.Drago mi je da nije dobio nikakvu plus kaznu.Svatko može pogriješiti ali neće svako priznat grešku i učiti iz nje. Nadam se da je Vida sada naučio da to nije primjereno za sportaša sjest pijan za volan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije