DEFENSA CENTRAL

Predsjednik Reala radi senzacionalan potez koji će oduševiti Modrića. Dočekat će ga raširenih ruku

Champions League - Final - Borussia Dortmund v Real Madrid
Foto: HANNAH MCKAY/REUTERS
1/3
29.08.2024.
u 16:09

Španjolci otkrivaju da bi Casemiro bi oduševljen pozivom iz Madrida i da bi se rado vratio, a da bi ga momčad Kraljevskog kluba na čelu s Lukom Modrićem dočekala raširenih ruku

Španjolski velikan Real Madrid ozbiljno razmišlja o povratku 32-godišnjeg brazilskog veznjaka Casemira na Santiago Bernabeu, javlja portal Defensa Central. Španjolci navode kako bi se Brazilac vrlo radio vratio u Real, ali operacija povratka iz Manchester Uniteda nije nimalo jednostavna. Casemiro je prije dvije godine prešao u United za 70 milijuna eura, a sada bi ga kraljevi vratili samo na posudbu, a ne otkupili. Bilo kako bilo, to bi moglo jako razveseliti našeg Luku Modrića

>> Ovako izgleda Modrićev penthouse u centru Zagreba. Vatreni je platio bogatstvo

Champions League - Final - Borussia Dortmund v Real Madrid
1/17

Španjolci otkrivaju da bi Casemiro bi oduševljen pozivom iz Madrida i da bi se rado vratio, a da bi ga momčad Kraljevskog kluba na čelu s Lukom Modrićem dočekala raširenih ruku, zajedno s trenerom Carlom Ancelotti. Međutim, ovaj transfer ovisi o odlasku Danija Ceballosa koji je zamolio Pereza da ga pusti u Betis, međutim, čelnik kluba ga ne želi pustiti za manje od 20 milijuna eura. 

VEZANI ČLANCI:

Brazilčev povratak je vrlo kompliciran, ali je navodno izvediv, no Real nema puno vremena za ovaj potez. Modrić je zajedno s Kroosom i Casemirom činio legendarni trojac u veznom redu Reala koji je osvojio sve što se osvojiti može. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Make my day
Make my day
17:34 29.08.2024.

Rađe vratite Kroosa, umjesto navedenih.

18
188
18:21 29.08.2024.

Ne zanima nas nogomet .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije