Din. - Lok. 1:0

Predstavnik kluba Jurčić mirno s klupe gledao pobjedu Dinama

Dinamo - Lokomotiva (1)
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/7
30.11.2012.
u 19:50

Tomislav Ivković iznenadio je sastavom, u kadru za susret s Dinamom nije bilo Trebotića i Maleša

Pod vodstvom novog-starog trenera Krune Jurčića Dinamo je upisao novu pobjedu, ovaj put je pobijedio Lokomotivu (1:0), svoju mlađu sestru, u susretu koji se igrao u petak jer plave čeka utakmica Lige prvaka u utorak s kijevskim Dinamom. Ne može se reći da se umiralo u nogometnoj ljepoti iako je prilika za pogotke bilo i mreža se na obje strane mogla tresti daleko više puta, pogotovu Lokomotivina.

Krunoslav Jurčić po treći je put debitirao na klupi Dinama. I zasad je pokazao drukčije lice negoli za prijašnjih vođenja utakmica plavih. Naime, bio je vrlo miran, s klupe je prvi put ustao u 45. minuti, gotovo cijelo poluvrijeme je prosjedio. I to kao predstavnik kluba, valjda još nije prijavljen kao trener Dinama. Plave je postavio u svoj uobičajeni sustav, s četiri srednja igrača u omiljenom rombu. U tom rombu Ademi je bio zadnji, Sammir prednji, Brozović desni, a Kovačić lijevi vezni. I tom sustavu najslabije se snašao Mateo Kovačić kojeg je jako malo bilo u utakmici. A najbolje je išlo Ademiju koji u posljednje vrijeme igra jako dobro, moderan je zadnji vezni igrač koji i oduzima lopte, dobro se postavlja, ali ima i dobar pas.

Tomislav Ivković iznenadio je sastavom, u kadru za susret s Dinamom nije bilo Trebotića, Maleša i Šituma, trojice igrača koji su dosad bili važne karike igre momčadi s Kajzerice.

>>>Trebotić, Maleš i Šitum nisu bili u kadru jer su zakasnili na utakmicu!

I Lokomotiva je na početku prilično loše igrala, tek je u 35. minuti prvi put ozbiljnije prešla centar. A Dinamo je prijetio dvaput, Sammir i Čop nisu bili precizni, a u 20. minuti plavi su zasluženo poveli.

Ademi je ukrao loptu Kramariću, odigrao brzo za Beqiraja, ovaj je poslužio Čopa koji je sa 16 metara tukao pod prečku.

Mogli su plavi i uvjerljivije voditi do odmora, ali na kraju mogu biti zadovoljni minimalnim vodstvom jer se pred kraj Lokomotiva oslobodila i krenula prema naprijed te imala dvije dobre prilike. Prvo je Kramarić iz blizine tukao preko vrata, a onda je Pavičić išao sam prema Kelavi, ali je kapetan Dinama obranio svoja vrata. I u samoj završnici plavi su uzvratili, ali napadački dvojac domaćina, Beqiraj i Čop, nije bio precizan.

Ni nastavak nije ponudio puno drukčiji, bolji nogomet. Prije obrnuto, pao je ritam iako je Lokomotiva 20 minuta prije kraja mogla i do izjednačenja. Zakarić je pucao iskosa i pogodio vratnicu. U tom nastavku Ivkovićevi igrači bili su čvršći i nisu dozvolili plavima nekakve ozbiljne prilike.

>>>Nizozemci se ispričali Dinamu zbog optužbi za namještanje u LP-u

>>>Pogledajte "pravilnik" lokosa za sraz s Dinamom

>>>Žuti se ispromašivali, Rebić ih kaznio

Ključne riječi

Komentara 4

NI
Niko19
18:29 30.11.2012.

Ajmooooooooooooooooo

SE
sestrićna
18:31 30.11.2012.

on bar zna da će prvu dobit 100% :))

OB
-obrisani-
21:02 30.11.2012.

Ajmo ,nemojmo opet negodovati nad pobjedom sa 1:0 decki makar nisu romb zaboravili igrati..>:-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije