klub je potvrdio

Preokret u Moskvi: Slaven Bilić ostaje trener Lokomotiva!

bilić (1)
sport-express.ru, fclm.ru
14.06.2013.
u 20:00

– Momčad u subotu počinje s pripremama za novu sezonu, a naš trener i dalje je Slaven Bilić

Već danima traje trakavica oko Slavena Bilića i njegova ostanka ili odlaska iz Lokomotiva. Ruski mediji već dugo pišu da će Bilić sigurno biti smijenjen, ali prema najnovijim informacijama izgleda da će naš bivši izbornik i dalje voditi moskovski klub.

Barem je tako rekao glasnogovornik kluba Denis Novoselov.

– Momčad u subotu počinje s pripremama za novu sezonu, a naš trener i dalje je Slaven Bilić. On će povesti momčad na pripreme – rekao je Novoselov, a prenosi sportbox.ru.

Podsjetimo, nakon što je s klubom ostvario najlošiji plasman u povijesti, Bilić i njegova predsjednica Olga Smorodskaja dobili su deset dana da upravi kluba podnesu novi program za sljedeću sezonu. Prvi put program je odbijen, a "popravni" je, očito, bio puno bolji...

>>Zenit Lokomotivu nudi 8,5 milijuna eura za Vedrana Ćorluku

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije