U hotelu u Dublinu

Pretučen navijač BiH koji je prekinuo minutu šutnje za žrtve Pariza

Irska BiH
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
18.11.2015.
u 16:54

Kako doznaje Dnevni avaz, jedan od onih koji je to započeo i koji je vikao "Palestina", a u jednom trenutku i "Kurdistan", pretučen je u hotelu u Dublinu

Navijači BiH osramotili su se jer su pojedinci među njima u Irskoj prekinuli minutu šutnje za žrtve napada u Parizu. Dok su se igrači, a i većina navijača na stadionu prisjećali žrtava i odavali im počast, pojedinci su to pokvarili raznim povicima.

Ta je slika obišla svijet i naišla na brojne osude, a mediji u BiH javljaju kako je većina navijača BiH koja se ponašala kulturno na kraju uzela stvari u svoje ruke i kaznila provokatora.

Kako doznaje Dnevni avaz, jedan od onih koji je to započeo i koji je vikao "Palestina", a u jednom trenutku i "Kurdistan", pretučen je u hotelu u Dublinu. Napali su ga sunarodnjaci koji su se osjetili osramoćeno, a Avaz piše da je prošao s lakšim ozljedama.

Inače, radilo se o utakmici dokvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo koje se sljedeće godine igra u Francuskoj. Irska je na kraju slavila sa 2:0 i izborila plasman na europskoj smotri.

>>Skandal u Dublinu! Navijači BiH prekinuli minutu šutnje za pariške žrtve!

>>Probajte se ne naježiti – Englezi otpjevali Marseljezu na Wembleyju!

>>Vaha igračima BiH: Manje pričajte, a više se posvetite igri

Komentara 41

DU
Deleted user
17:55 18.11.2015.

Pardon, zašto više ne pišete o izbjeglicama i velikom humanitaracu Ostojiću? Šta se dogodilo, zar ih nema više?

DU
Deleted user
17:41 18.11.2015.

trebamo u to vjerovati jel je avaz napisao ili se vama ispovjedio

Avatar bok
bok
17:09 18.11.2015.

Nek su ga!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije