sjajna priča

Prije dvije godine borio se s rakom, sada igra u životnoj formi i blizu je poziva Hrvatske za Katar?

Champions League - Group E - Dinamo Zagreb v Chelsea
Antonio Bronic/REUTERS
09.10.2022.
u 21:19

Mnogi smatraju kako je upravo standardni prvotimac Dinama idealna zamjena za Brozovića u veznom redu.

Josip Mišić jedan je od ključnih kotačića u igri zagrebačkog Dinama i potencijalna alternativa Marcelu Brozoviću. 

Ante Čačić ne može ni zamisliti prvih 11 bez bivšeg igrača Osijeka, Rijeke, lisabonskog Sportinga i PAOK-a, dok ga je poziv među vatrene do sada zaobišao. 

- Dosta se priča o tome, ne znam što bih više rekao. Ja sam spreman, zdrav sam, nadam se da će odigrati još koju dobru utakmicu do Svjetskog prvenstva. Sve je na izborniku - izjavio je Mišić za Dnevnik Nove TV

29-godišnji zadnji vezni pokriva deficitarnu poziciju za koju Zlatko Dalić nema previše riješenja, na raspolaganju su mu Brozović i Kristijan Jakić koji je ostao na pretpozivu za posljednju akciju Lige nacija. 

Mišić se do prije dvije godine borio s karcinomom testisa kojeg je srećom uspio pobijediti. Sada nastupa u Ligi prvaka, uživa na vrhuncu karijere i nada se pozivu za katarski Mundijal.

- To je moja najveća pobjeda. Nakon takve bolesti vratiti se na teren, igrati Ligu prvaka. Nisam mogao vjerovati da će biti tako - rekao je igrač Dinama koji je zbog toga pauzirao šest mjeseci. 

Standings provided by Sofascore

Komentara 4

ČI
Činjeničarcontreras
22:39 09.10.2022.

Zamjenu za broza nemamo ,nekako je najblizi mišić .

KA
kažemja
22:21 09.10.2022.

Svaka čast majstore!!

BL
blackeder2022
23:24 09.10.2022.

Ići na EP a da nisi uigrao zamjenskog zadnjeg veznog,to može samo nogometni dibidus.Imao je Dalić prilike kroz prijateljske utakmice i utakmice lige nacija mogučnost uigravanja zamjena i za Brozovića , i za Modriča ali nista on nije uigravao,a sadad bi netko trebao igrati visoko kvalitetno s igraćima s kojima nikad u životu možda ni pišao u WCu niie,a kamo li nešto više od toga.Bravo Daliću nogometni guzuu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije