Tužna obljetnica

Prije godinu dana sve nas je šokirala smrt Ivana Turine

'sport...zagreb...17.09.2006. kranjceviceva, prvenstvo, zagreb - dinamo 0-3, ivan turina,  foto: goran stanzl'
'Goran Stanzl'
02.05.2014.
u 09:17

Njegova smrt šokirala je hrvatsku i švedsku javnost, a navijači AIK-a, čiji je Turina bio miljenik, od njega su oprostili na dostojan način. Organizirana je humanitarna utakmica, a navijači su se oprostili transparentima, lijepom koreografijom i ovacijama

Nakon što je jučer obilježena obljetnica smrti Ayrtona Senne, jednog od najvećih vozača u povijesti Formule 1, danas je tužna obljetnica smrti Ivana Turine.

Prije točno godinu dana napustio nas je hrvatski vratar kojem je zatajilo srce te je umro u snu. Umro je u 33. godini života, a iza sebe je ostavio dvoje djece i trudnu suprugu.

Turina je u Dinamu bio od 1998. godine, a pravu priliku dobio je u sezoni 2003./2004. Tu je igrao do 2007. godine, a nakon toga bio je u Xanthiju, Lechu i AIK-u, koji mu je bio i posljednja postaja.

Njegova smrt šokirala je hrvatsku i švedsku javnost, a navijači AIK-a, čiji je Turina bio miljenik, od njega su oprostili na dostojan način. Organizirana je humanitarna utakmica, a navijači su se oprostili transparentima, lijepom koreografijom i ovacijama.

A koliko je Turina bio omiljen u klubu dovoljni govori i činjenica da je vodstvo AIK-a nakon njegove smrti pokrenulo inicijativu da se ulica koja vodi prema stadionu nazove njegovim imenom...

>>Već 20 godina prošlo je od smrti velikog Ayrtona Senne

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije