SJAJAN DIZAJN

Primorac dobio majicu sa slikom trofejne momčadi Hajduka

storyeditor/2022-06-18/sabljic.jpg
Privatna arhiva
18.06.2022.
u 18:35

Monika Sabljić, poznata splitska kreatorica, oduševljava novim majicama. Dizajnirala je dvije majice vezane za povijesne trenutke Hajduka

Monika Sabljić, poznata splitska kreatorica i supruga bivšeg nogometaša Gorana, ovih dana oduševljava majicama koje je dizajnirala. Za sada su na njima dvije teme, a vezane su za Hajduk.

Jedna kolekcija ima oslikanu momčad Hajduka iz sezone 1973./74., a druga čuveni poljubac Vilsona Džonija i Dražena Mužinića. Autor te fotografije je Jadran Lazić. Nedavno je majicu s trofejnom momčadi poklonila umirovljenom generalu Anti Gotovini, a ovih dana ponosni vlasnik ove majice postao je i Dragan Primorac, član Vijeća HOO-a i predsjednik Zdravstvene komisije Hrvatskog nogometnog saveza.

U kolekciji bFamous majica nalazi se i ona s fotografijom Doris Dragović, snimljena 1985. godine. Također je autor fotografije Jadran Lazić, najpoznatiji hrvatski paparazzo. Inače, Monika Sabljić ponijela je titulu Miss Dalmacije 1999. godine, a na tom izboru su, među ostalima, sudjelovale, danas pjevačica, Žanamari i danas glumica Ana Gruica. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije