VELIKI GOLGETER

Problemi za Srbiju: Najbolji strijelac u povijesti orlova propušta okršaj s Brazilom?

Beograd: UEFA Liga nacija, Srbija - Švedska 4:1
Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages
1/3
11.11.2022.
u 10:12

Bio bi to velik gubitak za reprezentaciju iz susjedstva. Popularni Mitrogol zabio je već devet golova u tekućoj sezoni Premiershipa.

Reprezentacija Srbije na Svjetskom će prvenstvu igrati u skupini G. Orlovi se za bodove i prolazak u osminu finala bore s Brazilom, Kamerunom i Švicarskom, a svoj nastup otvaraju protiv najjače momčadi grupe. 

No, s Brazilcima bi mogli zaigrati bez - najboljeg napadača. Naime, Aleksandar Mitrović ima dvije frakture stopala i vjerojatno neće igrati u posljednjem susretu svog Fulhama u Premier ligi prije Svjetskog prvenstva.

Ako se najbolji strijelac u povijesti srpske reprezentacije s 50 golova, izbornik Dragan Stojković mora posegnuti za drugim rješenjem u okršaju sa Selecaom. 

Mitrović je ove sezone u prvenstvu u 12 nastupa za Fulham zabio devet golova. 

Komentara 3

TE
Templo
10:37 11.11.2022.

A imaju li kakvih problema Kamerunci, Svicarci, Brazilci, Nijemci, Slovenci, Madjari.....? ili srce kuca samo prema "orlovima"?

IL
ilija26
11:21 11.11.2022.

Tu im svakako nema pomoci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije