ASTRONOMSKI NOVAC

Procurile sve godišnje plaće Ivana Perišića. Past ćete u nesvijest kad vidite koliko je zaradio

Hamburg: Susret Hrvatske i Albanije u 2. kolu skupine B na Europskom prvenstvu
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
26.09.2024.
u 12:00

Prema podacima dostupnima na istom tom Capologyju, Perišiću je ovo najmanja plaća u posljednjih deset godina. Dosad je najmanju imao u sezoni 2014./2015., kada je u njemačkom prvoligašu Wolfsburgu imao bruto plaću od 2.3 milijuna eura.

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić predstavljen je u novom klubu, nizozemskom velikanu PSV-u iz Eindhovena. Prema portalu Capology, najvjerodostojnijem izvoru za plaće igrača, Perišić ima godišnju bruto plaću od 980 tisuća eura u PSV-u, odnosno neto plaću od pola milijuna eura. Ugovor je potpisao do kraja ove sezone, a postoji mogućnost da će ga produljiti ako se dokaže u novoj svlačionici.

Perišić je tako deseti najplaćeniji igrač kluba iz Eindhovena, a ukupno 27. najplaćeniji igrač lige. Jednaku plaću ima njegov reprezentativni kolega Luka Ivanušec u Feyenoordu. Inače, Josip Šutalo u Ajaxu zarađuje 2.5 milijuna bruto po sezoni, čime je osmi najplaćeniji igrač u lige, što su svakako jako dobra primanja na godišnjoj razini. Kompletan popis možete pogledati OVDJE

VEZANI ČLANCI:

Prema podacima dostupnim na istom tom Capologyju, Perišiću je ovo najmanja plaća u posljednjih deset godina. Dosad je najmanju imao u sezoni 2014./2015., kada je u njemačkom prvoligašu Wolfsburgu imao bruto plaću od 2.3 milijuna eura. U Tottenhamu je imao najbolji ugovor pa je zarađivao više od 11 milijuna. Podataka iz Hajduka na Capologyju nema, ali klub je pri dolasku objavio da Perišić igra za jedan simboličan iznos – jedan euro.

Što se tiče milanskog Intera, piše da je imao prosječnu plaću od devet milijuna eura, čim je u svoje vrijeme bio treći najplaćeniji igrač u klubu iza Lukakua i Eriksena. 

Komentara 8

TO
tomislav10
12:53 26.09.2024.

Sudeći po tablici na linku u Hajduku je imao puno veću plaću a praktički nije niti igrao.

ZA
!zagreb!
16:11 26.09.2024.

Iskoristio Hajduk kao krpu.

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
20:07 26.09.2024.

Koliko samo HR klubovi placaju neke uvozne panjeve.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije