Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURCI OBJAVILI

Propada dolazak Džeke u Hajduk? Otkriveno je: Na Poljudu mu nude bogastvo, ali postoji problem

Zenica: Trening nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/2
02.07.2024.
u 22:32

Jasno je, dođe li Džeko u Hajduk, bit će najplaćeniji igrač u povijesti HNL-a. Imao bi plaću otprilike kao Livaja i Petković zajedno

Dolazi li Edin Džeko u Hajduk? Priča je to koja se lagano "valja" već danima, čak i tjednima. Čas je blizu, čas je još bliže Poljudu, a cijelu stvar već poslovično konstantno podgrijavaju turski mediji koji svako malo objave neku novu informaciju. Tako se sad "hvataju" i Džekinog novčanika, odnosno toga koliko će on biti deblji ili tanji ako se bosanskohercegovački as odluči na dolazak u Hajduk.

Jasno je svima, Džeko će - pristane li na dolazak u Hajduk po već ponuđenim uvjetima - morati pristati i na značajno smanjenje plaće. Ima još godinu dana ugovora s Fenerbahčeom, a otkriveno je da tamo mjesečno zarađuje 350 tisuća eura. Njegova godišnja plaća tako iznosi 4.2 milijuna eura, što mu Hajduk ne bi mogao ponuditi taman da proda pet najplaćenijih igrača i sve to da Džeki...

Zenica: Trening nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine
1/9

Kako javlja turski novinar Yabiz Sabuncuoglu, Hajduk trenutno Džeki nudi pola tog iznosa. Dakle, 2.1 milijun godišnje iliti 175 tisuća eura mjesečno. E sad. Džeko ima i još neke ponude, navodno one dolaze iz Saudijske Arabije, gdje još mogu samo biti veće od gabarita iz Fenerbahčea, nikako manje.

S plaćom od oko dva milijuna eura godišnje, Džeko bi bio najplaćeniji igrač u povijesti HNL-a, a zarađivao bi više i od Marka Livaje i od Brune Petkovića. Zapravo, plaće njih dvojice zajedno bile bi otprilike kao Džekina.

Ključne riječi

Komentara 5

UK
ukrajina
08:02 03.07.2024.

Kako klub koji je u dugovima može nekome nuditi bogatstvo ??

PR
principjelannotsdp
11:35 03.07.2024.

Postoji problem? Postoji od početka ove napuhane pričice za malu Hajdukovu dječicu.

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
08:57 03.07.2024.

dzeko nije toliko vrijedan. a kako hajduk ima poznatu povijest dovlacenja ocvalih "igraca petice", ne bi me cudilo da i ovaj dodje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije