Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMIR OKO POLJUDA

Stižu loše vijesti za navijače Hajduka: Zapinje oko Džeke, a opet se pokrenula i stara priča oko Livaje

Zagrijavanje uoči utakmice 26. kola HNL-a Gorica - Hajduk
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/3
01.07.2024.
u 19:15

Već se danima piše o tome da je Edin Džeko pred vratima Hajduka. No, jedan je turski medij, preciznije Milliyet danas prenio malo drugačiju informaciju.

Navijači Hajduka s nestrpljenjem iščekuju nove vijesti po pitanju ulaznih transfera na Poljudu. Čekaju se dolasci Ivana Rakitića, Edina Džeke, moguće i još pokojeg "kapitalca" u lovu na toliko željenu titulu prvaka koja se čeka još od davnog ljeta 2005. godine. Pod vodstvom nove Uprave, ali i trenera Gennara Gattusa, Hajduk ide na pripreme za novu sezonu u kojoj se puno toga očekuje. Otišli su već neki igrači, najnovije Brekalo i Kleinheisler, dva prošlozimska pojačanja, a iščekuju se ovoljetna pojačanja.

Već se danima piše o tome da je Edin Džeko pred vratima Hajduka. No, jedan je turski medij, preciznije Milliyet danas prenio malo drugačiju informaciju.

Zagrijavanje uoči utakmice 26. kola HNL-a Gorica - Hajduk
1/9

- Iskusnog napadača Edina Džeku, kojeg Fenerbahče želi zadržati, zbunila je ponuda splitskog Hajduka - pišu Turci uz napomenu da je Džeko - zbunjen. Naime, on sam trenutno ne zna što bi učinio s nastavkom karijere. Bi li ostao u Turskoj pod Joseom Mourinhom, otišao u Hajduk ili na neku treću adresu.

S druge strane, iz Grčke stiže vijest o tome da bi PAOK, krvnik Hajduka, ali i Dinama u prošloj europskoj sezoni mogao poslati ponudu za Marka Livaju. Grci su samo opet pokrenuli priču koja je prvi puta lansirana prije otprilike mjesec dana. PAOK ove sezone igra kvalifikacije Lige prvaka, a Grci se nadaju da bi ga mogli privoljeti bez obzira na status koji uživa u Hajduku.

Ključne riječi

Komentara 1

UK
ukrajina
08:45 02.07.2024.

Ako žele totalno propasti neka dođu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije