Crvena zvezda na Hajdukovoj obljetnici?

Prosinečki: Gradonačelnik Kerum pozvao nas je u Split

Robert Prosinečki (1)
Anto Magzan/PIXSELL
14.12.2010.
u 12:03

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki izjavio je za Večernje novosti da je dobio poziv splitskoga gradonačelnika Željka Keruma da beogradski klub bude Hajdukov gost na Poljudu

Prosinečki je u intervjuu za beogradske Večernje novosti komentirao poziv splitskoga gradonačelnika  da Crvena zvezda igra na Poljudu u sklopu proslave stogodišnjice Hajduka.

- Iznenadio me gradonačelnik Kerum pitanjem o gostovanju Zvezde sljedeće godine na proslavi Hajdukove obljetnice. Nisam znao što reći. Proslijedio sam cijelu priču upravi kluba, ali ideja i nije tako loša - kazao je trener crveno-bijelih Robert Prosinečki.

Ključne riječi

Komentara 30

ID
idibre
22:41 21.12.2010.

kerum vidim da imas um kao ker. halav si na pare a za fudbal te boli racku

DU
Deleted user
12:30 14.12.2010.

cuvajte bratstvo i jedinstvo kao zenicu oka svog !

SL
Slavek
12:50 14.12.2010.

Neka povedu sa sobom makar pet tisuća Delija pa neka zajedno sa Torcidom malo ,,urede\" Splitsku rivu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije