VRATILA SE DOMA

Proslavljena Hrvatica mogla bi biti od velike pomoći Dinamu, poznato lice stiglo je u Maksimir

Zagreb: Konferencija za medije povodom utrke Snow Queen Trophy
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
1/4
01.10.2024.
u 23:33

Naša 37-godišnja Riječanka sada s obitelji živi u Švicarskoj, no ove će sezone biti češće u svojoj domovini

Nakon što je prošle sezone uspješno odradila posao "Venue Media Managera" za potrebe krovne europske nogometne federacije (UEFA) na svim utakmicama Rome u Europskoj ligi, ove sezone Ana Jelušić ima novi posao. Da, Ana Jelušić, nekoć sjajna hrvatska skijašica, kasnije i dužnosnica u brojnim sportskim organizacijama.

Jelušić je dakle putem PR-agencije za koju radi, dobila zadatak da ove sezone bude glavni "časnik za vezu" UEFA-e prema medijima na utakmicama Lige prvaka u Maksimiru. Prvi zadatak jasno, za nju kao i za Dinamo je dvoboj protiv Monaca ove srijede od 21 sat. Naša 37-godišnja Riječanka sada s obitelji živi u Švicarskoj, no ove će sezone biti češće u svojoj domovini.

Prošle je sezone Romu pratila na svim domaćim utakmicama u pohodu na polufinale Europske lige. Svoju dužnost obnašala je tako na dvobojima s praškom Slavijom, švicarskim Servetteom, moldavskim Sheriffom, Feyenoordom, Brightonom, Milanom, Bayeron... Ove će sezone u svom zadatku imati Monaco, Borussiju Dortmund, Celtic i opet Milan. Tko zna, možda i još koju utakmicu, plasira li se Dinamo u nokaut-fazu.

Podsjetimo, u skijaškoj karijeri je tri puta nastupala na Olimpijskim igrama, hrvatske boje branila je 2002. godine u Salt Lake Cityju, 2006. godine u Torinu i 2010. godine u Vancouveru. Dvaput se penjala na podij u utrkama Svjetskog kupa, prvi put na Sljemenu 2007. godine (drugo mjesto u slalomu), pa iste godine i u kanadskoj Panorami (treće mjesto u slalomu).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije