BIO JE JASAN

Bjelici nije najbolje sjelo jedno pitanje, smješak na licu otkrio je sve: 'Zašto me to pitate?'

Zagreb: Konferencija za medije GNK Dinama uoči sutrašnje utakmice protiv Monaca
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
01.10.2024.
u 22:14

Utakmica s Atalantom ostaje za cijeli život, nevjerojatna noć i uvjeren sam da to možemo ponoviti - rekao je Arijan Ademi

Nenad Bjelica je probudio Dinamo za susret s Lokomotivom u samo dva dana, sad je dobio još par dana za pripremu današnje utakmice s Monacom u drugom kolu Lige prvaka. I trener Dinama je ponudio optimizam.

- Veselimo se još jednoj utakmici Lige prvaka u Zagrebu. Svi igrači su na raspolaganju osim Luke Stojkovića i Mmaeea, situacija s Theophileom je još neizvjesna. Pobjeda protiv Lokomotive nam je vratila samopouzdanje i raspoloženje. Spremni i odmorni dočekujemo današnju utakmicu. Apsolutno vjerujem da možemo do pobjede, mislim da nam svima utakmica s Lokomotivom daje za pravo da se nadamo tri boda. Odradili smo utakmicu energetski sjajno, primijenili smo na terenu sve što smo isplanirali. Samopouzdanje je naraslo kod trenera i igrača. Treba to danas pokazati na terenu - rekao je Nenad Bjelica uz dodatak da ne bi bio zadovoljan s osvojenim bodom.

- Znate moj odgovor, ne znam zašto me to pitate. Nikad nisam zadovoljan bodom i igrat ćemo na pobjedu. Vidjet ćemo kako će se utakmica razvijati i hoće li nas bod zadovoljiti, ali ići ćemo na pobjedu - rekao je trener Dinama, nahvalio stratega Monaca Adija Hüttera kojeg dobro poznaje.

Zagreb: Konferencija za medije GNK Dinama uoči sutrašnje utakmice protiv Monaca
1/9

Pod Bjelicom je Dinamo s 4:0 slavio nad Atalantom u Maksimiru, dobro se te utakmice sjeća i kapetan Arijan Ademi.

- Ta utakmica budi posebne osjećaje, nešto što ostaje za cijeli život. To je bila nevjerojatna noć i uvjeren sam da ova momčad to može ponoviti - ponudio je optimizam pred današnji susret i Ademi.

Iako je Dinamo dobio devet komada od Bayerna, a Monaco s 2:1 slavio nad Barcelonom, pa bi momčad iz kneževine morala biti veliki favorit iako se igra u Maksimiru, Bjeličin prijatelj Adi Hütter nudio je oprez.

- Teško je usporediti ove dvije utakmice, jer je Barcelona vrlo rano dobila crveni karton. Dinamo je promijenio trenera, koji je donio drukčiji mentalitet. Danas će to biti potpuno drukčija utakmica. Dinamo ima kvalitetnu momčad, Petković je sjajan napadač, Baturina jedan od najvećih talenata hrvatskog nogometa, Mišić je vrlo važan dio momčadi. Bayern je sjajna momčad, ali Dinamo mu je zabio dva gola, bilo je 2:3 u tom trenutku. taj konačni rezultat nije prava slika Dinama,vjerujem da ćemo danas vidjeti reakciju Dinama i bolju igru. Znamo da će biti teško, ali došli smo po drugu pobjedu. - rekao je trener Monaca ne želeći ulaziti u to s kojim igračima će krenuti s obzirom na širinu kvalitetnog kadra.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije