čestitao i chavez

Prva pobjeda Venezuele protiv Argentine u povijesti

Arsenal
Reuters
12.10.2011.
u 22:32

U drugom kolu južnoameričkih kvalifikacija za svijetsko prvenstvo 2014. reprezentacija Venezuele prvi put u povijesti pobijedila je Argentinu sa 1:0.

Stijelac jedinog pogotka u ovoj povijesnoj pobjedi bio je Fernando Amorebieta u 61. minuti.

Izbornik Argentine Alejandro Sabella nije bio zadovoljan igrom svoje momčadi.

- Moramo analizirati što treba poboljšati u našoj igri. Kvalifikacije su duge i moramo poboljšati svoju igru na nekoliko polja. - rekao je Sabella

Izbornik je nakon susreta priznao da je njegova momčad ovaj put bila lošija.

- U prvih pola sata Argentina je bila bolja momčad. Imali smo svojih prilika koje nismo iskoristili. Nakon toga Venezuela je počela igrati  bolje, a u drugom dijelu potpuno su nas nadigrali - kaže Sabella

Sa argentincem se složio i izbornik  Venezuele Cesar Farias.

- Ovo nije bila sretna pobjeda, već u potpunosti zaslužena. Sanjao sam i maštao o ovome trenutku otkako sam bio malo dijete i sada se napokon ostvarila. Sve osim naše pobjede bi bilo nezasluženo. - izjavio je nakon utakmice izbornik Farias.

Preko Twittera svojoj reprezentaciji čestitao je i predsjednik Hugo Chavez.

- Hvala Venezuela. Čestitam! - poručio je Chavez

Komentara 1

CU
cupus
11:45 13.10.2011.

Al\" se ,carobnjak, Messi razigrao...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije