Warren Legarie za VL

Prvi i posljednji Draženov menadžer: Stalno je ponavljao ime moje supruge, a onda sam doznao zašto

14.09.2024.
u 14:29

- Tijekom zagrijavanja primijetio sam da je nervozan pa sam ga pitao ima li kakav problem, a on je stalno u sebi ponavljao ime moje supruge da ga kod pozdrava nakon utakmice ne zaboravi i da ga ispravno izgovori. Kad sam mu rekao da bi se trebao usredotočiti na utakmicu, on je kazao da je i to jako važno. Tko to još radi? Samo Dražen Petrović.

Komentara 7

Avatar Pravi Hrvat Extra Klase
Pravi Hrvat Extra Klase
16:00 14.09.2024.

Da danas još živi Dražen Petrović bi stalno ponavljao ime velikih NBA zvijezda Luke Dončića i Nikole Jokića, a svi bi mi znali zašto jer dok je Dražen nemočno sjedio na rezervnoj klupi Portlanda na terenu je imao sličnog vođu u liku člana originalne Dream Team ekspedicije sjajnog Clyda Drexlera.

Avatar MarkoHR
MarkoHR
15:21 14.09.2024.

Kad bi nekim čudom neviđenim Luka Dončić bio slovenac, to opet ne bi značilo baš ništa, jer ljudi u modernom svijetu niti ne znaju za tu nebitnu državu. Luka Dončić nije slovenac.

Avatar Pravi Hrvat Extra Klase
Pravi Hrvat Extra Klase
14:38 14.09.2024.

Dražen Petrović je bio sjajan balkanski košarkaš jer je u cijeloj NBA karijeri postigao onoliko koševa kao što to u jednoj NBA sezoni napravi svemirski i fantastičan europski košarkaš Slovenac Luka Dončić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije