OČEKUJE SE BROJNA PUBLIKA

Prvi reli Četiri rijeke u Karlovcu s 50 posada

Karlovac: Konferencija za medije prije održavanja Quattro River Rally-a
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
24.03.2022.
u 14:16

„Nastupit će i Jure Šebalj, Niko Pulić i Viliam Prodan i to je jaka domaća priča u vrlo ozbiljnoj međunarodnoj utrci i odlično otvaranje sezone, tim prije što će se neke brzinske utrke voziti istim stazama kao i WRC", kazao je Štetner.

Ovog vikenda počinje u Karlovcu Prvi reli 'Četiri rijeke Karlovac', međunarodno zonsko prvenstvo i prvenstvo RH u reliju, sa četiri brzinska ispita na 90 kilometara staza, u organizaciji zagrebačkog Autokluba INA delta, a na utrku se prijavilo 50 posada.

Službeno reli počinje u petak otvaranjem servisa i prijemom posada na tehnički pregled vozila i to na karlovačkom Sportsko-rekreacijskom centru Korana.

U subotu u 15 sati je ceremonijalni start u Radićevoj ulici, a slijedi start prvog brzinskog ispita 'Korana' i to gradskim ulicama. Start drugog brzinskog ispita 'Kupa' je u Vrhovcu u ozaljskom kraju i ide do Vrškovca. Slijede brzinski ispiti 'Dobra' i 'Mrežnica', i to na dionicama Vinski Vrh-Duga Resa te Banjsko Selo-Gornje Bukovlje.Ceremonijalni cilj bit će u 17 sati kod karlovačke Školske sportske dvorane Mladost.

Očekuje se velik broj publike iz Hrvatske i okolnih zemalja, a praćenje utrka bit će besplatno za sve, pa i za gledatelje u nekoliko ograđenih fan zona s ugostiteljskim sadržajima. 

Predsjednik Hrvatskog auto i karting saveza Davorin Štetner ovu utrku smatra  izvrsnom uvertirom za Svjetsko prvenstvo Croatia reli (WRC) od 21. do 24 travnja,  ali smatra da će i sam  reli „Četiri rijeke Karlovac“ biti „iznimno zanimljiv“, jer je prijavljeno 50 posada, a zvijezda utrke bit će „ jedan od najpoznatijih europskih vozača Kajtan Kajtanović, vozač koji će voziti i WRC utrku".

„Nastupit će i Jure Šebalj, Niko Pulić i Viliam Prodan i to je jaka domaća priča u vrlo ozbiljnoj međunarodnoj utrci i odlično otvaranje sezone, tim prije što će se neke brzinske utrke voziti istim stazama kao i WRC", kazao je Štetner.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije