Eurokup

Pullen i Cobbs najbolji u porazu Cedevite u Krasnodaru

Cedevita
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
12.12.2018.
u 21:53

Na ljestvici vodi Lokomotiv s osam pobjeda i jednim porazom, ALBA na drugom mjestu ima skor 7-2, a treća je Cedevita s pet pobjeda i četiri poraza

U susretu 9. kola B skupine Eurokupa košarkaši Cedevite su u Krasnodaru izgubili od Lokomotiva 76-80, no i prije gostovanja u Rusiji osigurali su plasman u Top 16.

Obje momčadi već su osigurale Top 16 fazu, a Lokomotiv se ovom pobjedom vratio na prvo mjesto u skupini, dok je Cedevita ostala na trećem mjestu.

Cedevita
1/6

Rusi su bili bolji od Cedevite i u 3. kolu u Zagrebu kada su slavili s 85-81.

Domaćine je do pobjede predvodio Mateusz Ponitka sa 17 koševa i osam skokova, dok su Jamel Mclean i Dorell Wright ubacili po 11 koševa. Kod Cedevite najefikasniji su bili Jacob Pullen s 21 košem i Justin Cobbs s 20 koševa, dok je Elgin Cook ubacio 14 koševa.

Na ljestvici vodi Lokomotiv s osam pobjeda i jednim porazom, ALBA na drugom mjestu ima skor 7-2, a treća je Cedevita s pet pobjeda i četiri poraza. Slijede Limoges (3-6), Tofaš (3-6) i Arka (1-8).

U 10. kolu Cedevitu očekuje domaći ogled protiv Tofaša.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije