Odlazak legende

Puyol: Odlazim iz Barcelone, a još ne znam što ću dalje!

Carles Puyol
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
04.03.2014.
u 17:42

Navijači Barcelone obožavaju ga zbog nekompromisnosti i bespoštedne borbe, a odlazak legende zasigurno će im teško pasti...

Carles Puyol (35) na konferenciji za novinare objavio je da na ljeto napušta Barcelonu. Kapetan katalonskog kluba ove se sezone muči s ozljedama, a u posljednje vrijeme puno je više na klupi nego u igri.

U listopadu je imao dvije operacije koljena, a nakon povratka nikako se nije mogao vratiti u postavu Barce. Zbog toga je odlučio napustiti klub.

- Sazvao sam konferenciju jer sam želio svima zahvaliti. Klub zna moju odluku, a to ne znači da odlazim danas, imamo još tri mjeseca. Ne znam što će biti nakon toga, moram se odmoriti i razmisliti, a onda ćemo vidjeti što će biti.

Za Barcu je debitirao u ožujku 1999. godine, Louis van Gaal ubacio ga je protiv Valladolida, a otada je odigrao preko 500 utakmica. U karijeri je imao puno problema s ozljedama, ali predvodio je Barcelonu do najvećih uspjeha u povijesti.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Ukupno je osvojio 21 trofej, od čega je čak šest puta bio prvak Španjolske, a triput je podizao pehar Lige prvaka. U tom razdoblju ustalio se i u španjolskoj reprezentaciji za koju je nastupio 100 puta te osvojio dva Europska i jedno Svjetsko prvenstvo.

Navijači Barcelone obožavaju ga zbog nekompromisnosti i bespoštedne borbe, a odlazak legende zasigurno će im teško pasti...

Komentara 2

Avatar Nevini Hrvat
Nevini Hrvat
18:53 04.03.2014.

Moraju se obavezno ubaciti sa svojom ponudom GNK Dinamo i njegov gazda i šef Zdravko Mamić jer Carles ima primjerene godine i iskustvo i govori španjolsko i katalonsko i lako če se adaptirati u Zagrebu.

Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
20:15 04.03.2014.

Može se priključiti slovenskoj skijaškoj reprezentaciji!Istini za volju o ne zna skijati .......ali nema veze ni slovenci ne znaju!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije