EUROPSKA LIGA

Radamela naljutio sudac, Etto odličan u PAOK-u

Ognjen Vukojević
AFP
20.10.2011.
u 23:16

Totenham je doma teško svladao Rubin iz Kazana 1:0, Luka Modrić ušao je u igru u 73. minuti. Dynamo je u Kijevu pogotkom Garmasha u sudačkoj nadoknadi slavio 1:0, Ognjen Vukojević dobo je žuti karton u 90. minuti.

U najzanimljivijem okršaju 3. kola Europske lige, Udinese je doma svladao Atletico Madrid 2:0. Oba su zgoditka pala na izdisaju utakmice (Benatia u 88., Floro Flores u 94. minuti), a gosti iz Madrida bili su ljuti na suca Yefeta:

- Sudac je bio užasan i to nas je stajalo poraza. Odigrali smo dobru utakmicu i nemamo razloga biti očajni, nego samo ljutiti na suca – govorio je kolumbjski napadač Radamel Falcao, kojega je razljutilo što Yefet nije dosudio 11-erac za Atletico nakon prekršaja Baste na njemu.

Bivši "dinamovac" Etto odigrao je vrlo dobrih 90 minuta za svoj PAOK u domaćoj 2:1 pobjedi protiv irskog Shamrocka. Etto je bio među najboljim igračima grčke momčadi, a vratar Dario Krešić nije bio među kandidatima za nastup. I Jurica Buljat odigrao je cijelu utakmicu za svoj Maccabi u Haifi protiv Steaue (5:0), Rumunji su završili utakmicu s dva igrača manje, isključeni su bili Ilijev i Bicfalvi.

Spomenimo da je visoku 5:0 pobjedu ostvario i Schalke na gostovanju u Larnaci. Još jedan bivši "hajdukovac", Senijad Ibričić, odigrao je svih 90 minuta. Njegov je Lokomotiv u Moskvi slavio protiv AEK-a 3:1, Ibričić nije bio ni strijelac, ni dodavač, ali je zaradio žuti karton.

Nogometaši Anderlechta u Grazu su svladali domaći Sturm 2:0, oba su pogotka postignuta u drugom dijelu. Silvije Čavlina branio je za Sturm, a Darko Bodul zamijenjen je u 65. minuti. 

Komentara 1

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
01:49 21.10.2011.

A kaj je to bilo tesko Spursima priotiv onih turista iz Rusije? Svasta. Pisete kao da tekma nije bila prenosena i vidjena od miliona ljudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije