Nenadmašni derbi

Radujte se nogometni sladokusci: Real i Barca triput unutar mjesec dana

Foto: Reuters/Pixsell
01.02.2019.
u 15:29

Drugi polufinalni par čine Betis i Valencia

Nogometaši madridskog Reala i Barcelone morat će triput odmjeriti snage unutar mjesec dana nakon što je u petak ždrijebom odlučeno da će se nadigravati u polufinalu Kupa kralja.

Barcelona će najprije dočekati Real 6. veljače na Camp Nou, a eventualnu će prednost pokušati obraniti 27. veljače u Madridu.

U glavnom gradu Španjolske će se iste momčadi sastati već nekoliko dana kasnije, 2. ožujka, ali tada u ligaškoj utakmici. 

Drugi polufinalni par čine Betis i Valencia, a finale ćemo gledati 25. svibnja na stadionu Benito Villamarin u Sevilli.

Real i Barcelona posljednji su se puta u Kupu kralja sreli 2014. godine, i to u samome finalu, koje je na Mestalli pripalo Realu uz 2:1. 

Od tada je Barcelona čak četiri puta osvajala natjecanje, pa je u to ime zgodno istaknuti i da je najuspješniji klub u španjolskom kupu s trideset naslova.

U prvom ovosezonskom El Clásicu Barcelona je razbila Real s 5:1.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije