inonogomet

Raketa: Barca je Milan već zaboravila, bit će nam teško

'Sevilla\'s Ivan Rakitic in action during the 2013 King\'s Cup match between Sevilla and Atletico de Madrid in Madrid, Spain on January 31, 2013.Photo: Press Association/PIXSELL'
'Alvaro Hernandez/Press Association/PIXSELL'
23.02.2013.
u 16:06

Uzdrmana porazom u Ligi prvaka, Barcelona se ponovno mora usredotočiti na španjolsku ligu. Na Camp Nou dolazi Sevilla.

– Glupo je vjerovati da će Barcelona mislima još biti u utakmici s Milanom. To su najbolji svjetski nogometaši, oni su to zaboravili i idu dalje. To nam nije nikakva nada – rekao je Rakitić.

Sevilla 11 godina nije slavila na Camp Nou, a ni ove sezone ne ide im bajno. Deseti su na ljestvici, a zadnjih devet gostujućih utakmica su bez pobjede.

– Naravno da će biti teško. Kako može drukčije biti kada odlazite na gostovanje kod najbolje momčadi na svijetu. Ipak, u posljednje vrijeme sve se bolje razumijemo na terenu, imamo samopouzdanja i vjerujem da pravim pristupom možemo do pozitivnog rezultata – zaključio je Rakitić.

Luka Modrić trebao bi krenuti od prve minute protiv posljednje momčadi prvenstva Deportivo La Coruñe, kod koje Real Madrid gostuje u subotu. Vezni igrač Xabi Alonso, koji već tjednima ima problema s preponskom kosti, na posljednjem

treningu počeo je raditi s ostatkom momčadi, a onda se izdvojio i radio posebne vježbe. Izgledno je da neće ni putovati u La Coruñu, čuvajući se za srijedu i polufinale kupa protiv Barce.

Bayern će osokoljen pobjedom nad Arsenalom dočekati Werder. Najbolji strijelac Bayerna Mario Mandžukić utakmicu bi mogao započeti na klupi, trener Jupp Heynckes vjerojatno će ga poštedjeti. S druge strane, na klupi Werdera bit će Mateo Pavlović, koji još nije debitirao u službenim utakmicama.

– Želimo nastaviti sa savršenim rezultatima u 2013. Još nemamo poraz – rekao je Heynckes. 

_

\"Želimo Laudrupa umjesto Mourinha\", to je poruka navijača Reala. U anketi Asa čak 73 posto navijača izjasnilo se za Laudrupa

FORMA Raketa je ove sezone zabio 7 golova, a ima i 10 asistencija

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije