MOGUĆA I OPERACIJA

Rakitić radi s loptom, no propušta početak sezone

\'03.06.2011., Poljud, Split - Kvalifikacijska utakmica za UEFA EURO 2012 izmedju reprezentacija Hrvatske i Gruzije.Ivan Rakitic u lozi sa stakama. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL\'
Ivo Cagalj/PIXSELL
14.08.2011.
u 18:28

Ivan Rakitić od sredine prošlog tjedna počeo je raditi s loptom, no nema nade da će zaigrati na početku španjolske sezone.

Prvi pokazatelji jesu pozitivni, no kakav će ishod kompletne rehabilitacije biti još se ne zna. Štoviše, moguća je još jedna operacija na istoj kosti. Podsjetimo, radi se o petoj metatarzalnoj kosti u lijevom stopalu koju je naš veznjak operirao u svibnju. Zasad nije zarasla kako se očekivalo pa su liječnici u Sebilli na oprezu.

- Ivanovo stopalo trenutno reagira dobro. Nova operacija bila bi jedno od rješenja, no zasad smo se opredijelili na drugi, konvencionalan način. Razmotrit ćemo i druge opcije, no nadam se da ćemo imati dobre vijesti već za nekoliko dana - rekao je šef liječničke službe kluba, Jose Naranjo.

Komentara 4

Avatar Idler 3
Idler 3
20:58 14.08.2011.

Nemrem vjerovat...pa kakav je to prijelom bio? U današnje vrijeme to bi trebali bit rutinska operacija i oporavak !!!

OB
-obrisani-
19:18 14.08.2011.

Huuuuuuuuh ....steta

VA
Vatrenko
10:48 16.08.2011.

SVE NAJBOLJE IVANE!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije