Španjolska

Rakitić u Sevilli do 2015., odšteta samo 2-3 milijuna eura

Ivan Rakitić
Reuters
28.01.2011.
u 12:08

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić danas bi trebao potpisati za Sevillu i biti predstavljen navijačima zajedno s Čileancem Garyjem Medelom koji je došao iz Boca Juniorsa

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić potpisao je ugovor sa španjolskim prvoligašem Sevillom do 2015. godine.

Raketa je u četvrtak u 22.30 doputovao u Sevillu u društvu oca Luke i brata Dejana, a u petak je obavljao liječničke preglede, te nakon toga potpisao ugovor.

 Španjolski mediji pišu da je odšteta Schalkeu za Rakitića 2-3 milijuna eura. Podsjetimo, Rakitić je u Schalke došao 2007. godine iz Basela za pet milijuna eura, a u 130 utakmica zabio je 16 golova.

– Rakitić je sjajan nogometaš, vrlo svestran, može pokriti nekoliko pozicija u momčadi – rekao je trener Seville Gregorio Manzano.

Raketa je pak dodao:

– Želio sam doći u Primeru, jer mi se čini da se u nju najbolje uklapam. Želim napraviti novi iskorak u karijeri.

Osim Seville, za Rakitića su u posljednje vrijeme zainteresirani bili i Inter, Juventus, Chelsea, Atletico te Fulham.

Ključne riječi

Komentara 7

IV
ivaan
12:47 28.01.2011.

Ovo je super vijest, jer Sevilja je uz bok Realu i Barci. Bravo Rakitiću, imaš priliku da napreduješ u jačoj ligi.

VA
Vatrenko
13:12 28.01.2011.

Cestitam Ivane!!! Vrlo pametan korak! Tu ces igrati i tu ce te cijeniti! Sretno!! @ivaan nije bas uz bok barceloni i realu, budimo ozbiljni ;)

Avatar Idler 3
Idler 3
16:54 28.01.2011.

Svaka ast majstore. Trebalo ti bu malo vremena dok se navikneš na drukčiji pristup igri al nemoj se prepast, ti imaš kvalitetu za tak nekaj...držimo ti visoko palčeve !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije