Naš reprezentativac sa Schalkeom gost Rosenborga

Rakitić: Valjda do Izraela više neće biti ozljeda

rakitic-txt.jpg
import
02.10.2007.
u 18:56

Tek je drugo kolo Lige prvaka, a Schalke već igra utakmicu koja mu je biti ili ne biti. Naime, nakon poraza na startu, pred svojim navijačima, od Valencije, sad u Norveškoj mora izboriti tri boda.

Remi ravan porazu
- Da, sad bi i remi s Rosenborgom bio ravan porazu, stoga, moramo osvojiti bodove na tom gostovanju - javio je Rakitić odmah nakon što je Schalkeov zrakoplov sletio u Trondheim.

- Raspoloženje je u momčadi dobro, stigli smo do drugog mjesta Bundeslige, zato vjerujemo da u Norveškoj možemo pobijediti.

Schalke je u Njemačkoj i dalje nepobijeđen, jedini uz Bayern. Doduše s četiri pobjede i četiri remija. Jedini poraz doživio je u Ligi prvaka. No, u toj skupini situacija je zamršena, jer Rosenborg je osvojio veliki bod na Stamford Bridgeu igravši s Chelseom 1:1, nakon čega je trener Mourinho smijenjen.

- Očito će biti velike borbe za dva mjesta, zato ne smijemo posrnuti - zaključio je Ivan Rakitić, koji bi i danas trebao biti u udarnom sastavu, kao i u njemačkom prvenstvu, no u posljednjim susretima trener ga je mijenjao prije kraja.

Trener me štedio
- Mnogo je utakmica, malo me čuvao, ali bio sam i umoran.

Drugi dio priče je naša reprezentacija, zasad je oslabljena ozljedama, Bilić se mora pomoliti da mu se dio igrača oporavi do 13. listopada.

- Mnogi naši reprezentativci igrat će i dvije utakmice do okupljanja u Zagrebu, tako i ja. I to može biti opasno zbog novih ozljeda. No, nadam se da ih više neće biti, ali i da će se ozlijeđeni oporaviti. Sad samo da odigram ova dva susreta, da rezultati budu dobri, pa ću i vedriji doći u Zagreb i posvetiti se samo pripremi za Izrael - zaključio je Rakitić.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije