31. ROĐENDAN

Rakitićeva supruga pokazala duboki dekolte na proslavi

Rakitić
Foto: Gtres/Pixsell
1/2
10.03.2019.
u 12:29

Ivan Rakitić jučer je proslavio 31. rođendan

Ivan Rakitić jučer je imao sjajan dan. Na svoj 31. rođendan ušao u 80. minuti je ušao u igru u utakmici protiv Rayo Vallecana i onda sjajno asistirao Suarezu za 3:1.

Španjolska Marca nakon utakmice je o njemu napisala hvalospjeve.

- Dvostruko dodavanje Suareza i Rakitića te način na koji je Hrvat poslužio suigrača da poentira u praznu mrežu, primjer je veličanstvene kombinatorike - stoji u tekstu Marce.

A navečer je rođendan proslavio sa suprugom Raquel Mauri koja se za tu prigodu dotjerala i obukla duboki dekolte. Fotografije s proslave je objavila na svojem Instagram profilu.

Foto: Instagram Asos

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
21:14 10.03.2019.

Raquel sex bomba !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije