Talijani nas cijene

Ranocchia: Protiv Kovačića ne volim igrati ni na treningu!

'09.04.2011, San Siro, Mailand, ITA, Serie A, Inter Mailand vs AC Chievo Verona, im Bild  RANOCCHIA ANDREA. Foto © nph /  Pegasonewes +++++ ATTENTION - FOR AUSTRIA AND SLOVENIA CLIENT ONLY +++++ *** L
Foto: 'nph / EXPANordPhoto/PIXSELL'
13.11.2014.
u 17:17

– Hrvatska je kvalitetna reprezentacija s dobrim pojedincima između kojih je teško nekog izdvojiti i zato moramo biti oprezni

Bliži se nedjeljni dvoboj između Hrvatske i Italije, a naši suparnici sve su glasniji u hvaljenju naše reprezentacije. Jučerašnja utakmica protiv Argentine oduševila je njihove medije, a nahvalili su nas i igrači Milana te Intera Mattia De Sciglio i Andrea Ranocchia.

– Hrvatska ima toliko genijalnih igrača da ja ne znam koga bih morao zamijeniti da moram. Od Modrića, Rakitića, Mandžukića, Kovačića, svi su toliko opasni da moramo biti izuzetno oprezni. Ipak, mi se ne bojimo. Igramo doma i ne priznajemo nikome da je bolji od nas. Ne znam kako će na kraju sve završiti, poslije utakmice bit ćemo pametniji, no znam da će ova utakmica biti velik izazov za nas, a svi igrači koji su tu spremni su na njega, rekao je Ranocchia, i osvrnuo se na klupskog kolegu Kovačića.

– Protiv Kovačića ne volim igrati ni na treningu. On je nevjerojatan talent. Bit će teško.

– Hrvatska je kvalitetna reprezentacija s dobrim pojedincima između kojih je teško nekog izdvojiti i zato moramo biti oprezni. Ipak, domaćini smo i moramo pobijediti – dodao je De Sciglio.

>>'Hrvatska u Brazilu nije imala sreće, snažna je to momčad'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije