TRENER MEDVJEDA ODUŠEVLJEN IGRAČIMA

Raymond: Ne jamčim Lixu da je prvi izbor

\'02.09.2011., Ledena dvorana, Dom sportova, Zagreb - Memorijalni turnir hokeja na ledu Ferdo Spajic 2011., KHL Medvescak - HC Vitkovice Steel.Trener Medvescaka Marty Raymond. Photo: Igor Kralj/PIXSEL
Igor Kralj/PIXSELL
15.02.2012.
u 20:03

- Teško je odoljeti čarima Zagreba, no ja se ne kockam i ne pijem, doma me čeka žena - kaže trener Medveščaka.

Igrači su oni koji zabijaju gol, no u ovosezonskom uspjehu Medveščaka možda i najviše zasluga ima trener Marty Raymond. Sjajno je posložio momčad koja je redom gubila utakmice na početku sezone. Završili su drugi, no tek sada u četvrtfinalu protiv Znojma počinje im prava sezona.

– I u trenucima kada je išlo loše, nisam sumnjao u igrače. Hvala im na krvi i znoju koje su prolili da dođemo u ovo poziciju, u borbu za naslov – rekao je Raymond.

Još ne zna tko će biti prvi golman u doigravanju, Kristan ili Ouzas.

– Cijele godine Lix je bio broj jedan, ali u doigravanju će braniti onaj koji bude u boljoj formi. Dolazi nam trener vratara i odlučit ću nakon razgovora s njim.

Otkrio je što se dogodilo u prekjučerašnjoj utakmici s Albom, zašto on i pomoćnici nisu bili u svlačionici uoči zadnje trećine.

– Prvi sam ih put u sezoni ostavio same, Letang mi je rekao da će on riješiti stvari. To je sjajno, pobjedničke momčadi imaju takve tipove. Letang je inzistirao na tome da vodi glavnu riječ i ja sam mu je prepustio – rekao je Raymond.

>>> Cijeli intervju s Martyjem Raymondom pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od četvrtka.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
08:27 16.02.2012.

Za one kojima se ne kupuje tiskano izdanje http://www.medvescak.com/hrv/novosti_2011_2012/novosti620.html

KL
klubuhb1
20:32 16.02.2012.

Stvarno, Lix je branio ko lud sve do EP sa Janezima. Poslje toga je pao u formi i treba poraditi na tome.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije