Španjolska

Rayo slavio, Ivan Rakitić sudjelovao kod gola Seville

\'Sevilla\'s Ivan Rakitic (C) and Valencia\'s Joaquin Sanchez fight for the ball as Tino Costa watches during their Spanish first division soccer match at the Mestalla Stadium in Valencia, March 20, 2
\'HEINO KALIS\'
08.01.2012.
u 17:21

U 18. kolu španjolske lige Rayo Vallecano je na svom terenu pobijedio Sevillu sa 2:1. Naš Ivan Rakitić igrao je cijelu utakmicu i sudjelovao je u akciji kod gola Seville

Naime, hrvatski je igrač pucao, domaći vratar Dani Gimenez obranio, a loptu je u mrežu ubacio Escude (62). Strijelci za Rayo bili su Michu (45) i Tamudo (51). Vodi Real 43 boda ispred Barce (-1) 37.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije