POTRES NAKON PORAZA

Razočarani Španjolci traže odlazak Orenge, a on poručuje: Nastavit ću se boriti

Orenga
Foto: Reuters (Ilustracija)
11.09.2014.
u 11:33

– Ostavka? Nastavit ćemo se boriti kako bismo ostvarili uspjeh. Sad razmišljam samo o našoj igri i kako nam je teško – rekao je Orenga.

Razočarani španjolski navijači tražili su odlazak izbornika Juana Antonia Orenge nakon što je njihova košarkaška reprezentacija u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva ispala od Francuske. No, on je jasan.

– Ostavka? Nastavit ćemo se boriti kako bismo ostvarili uspjeh. Sad razmišljam samo o našoj igri i kako nam je teško – rekao je Orenga.

No, zato bi se od reprezentacije mogao oprostiti Pau Gasol.

– Nikad ne znaš kada si odigrao posljednju utakmicu. Bila mi je čast igrati za svoju državu, ali nikad ne znaš... Imamo sjajne mlade igrače i siguran sam da ćemo u budućnosti imati odličnu momčad – rekao je 34-godišnjak iz Chicago Bullsa.

>> Najtužnija večer španjolske košarke

Komentara 2

BG
BG
13:51 11.09.2014.

spanske pi.ke ! zao mi malo sto su pobegli od nas al bice vremena opet na nekom drugom mestu. mozda sl.god.kod vas u hr.

CR
croaticus
20:54 12.09.2014.

Ove godine Španjolcima ne ide , nogomet i košarka podbacili . Možda su pročitana knjiga ali oni su brojčano velika sportska nacija i izaći će iz problema. Mene više brinu naši rezultati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije