POTPISAO ZA LA

Podijeljene reakcije navijača nakon odlaska Biuka u Los Angeles

U susretu 10. kola HNL-a Hajduk i Istra1961 na Poljudu igrali 2-2
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/4
30.12.2022.
u 21:40

- Ne razumijem vas što pljujete po njemu. Dok je zabijao, bio je svima dobar. Stipe, sretno u daljnjoj karijeri, puno uspjeha ti želim i da nam se vratiš dok sazriješ u pravog igrača - jedan od komentara na transfer Biuka.

Stipe Biuk (20) danas je realizirao transfer u američki Los Angeles FC. Mladi krilni napadač tako je napustio Hajduk, klub u kojem je proveo 11 godina, a posljednje dvije igrao za seniorsku momčad. Spominje se cifra od šest i pol do osam milijuna eura, a Splićani bi navodno trebali dobiti i 20 posto od idućeg transfera svojeg izdanka škole nogometa.

Reakcije na Facebook stranici Hajduka oko odlaska Biuka podijeljene su. Većina ih je nezadovoljna njegovom prodajom, dok ih dio smatra kako su na Poljudu odradili dobar posao. 

- Kad pomisliš da idemo nabolje onda ovi specijalci iz Uprave riješe dva igrača koja su trebala biti budućnost kluba. I onda nama nam predsjednik maže oči kako je Hajduk na pravom putu - na pravom putu da proda sve što valja.

- Jakobušiću i Niko, vrijeme je i vama.

- Ovo je odličan posao, osam milijuna eura plus 20 posto od sljedećeg transfera. Jedino što je tu upitno je njegova sportska ambicija odabravši Ameriku.

- Čovjek išao od Balea učiti igrati golf, cijenim! 

09.07.2022., Stadion u Maksimiru, Zagreb - Utakmica Superkupa izmedju GNK Dinamo i HNK Hajduk. Sadegh Moharrami, Stipe Biuk. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukić /PIXSELL

- Žalosno.

Ne razumijem vas što pljujete po njemu. Dok je zabijao, bio je svima dobar. Stipe, sretno u daljnjoj karijeri, puno uspjeha ti želim i da nam se vratiš dok sazriješ u pravog igrača - neki su od komentara na transfer Biuka. 

U 67 službenih nastupa zabio je šest zgoditaka i upisao 10 asistencija. Ovu godinu pamtit će i po osvojenom Kupu u kojem su Bijeli u finalu na Poljudu svladali momčad Rijeke.

 

Ključne riječi

Komentara 50

Avatar Ninefinger
Ninefinger
21:59 30.12.2022.

Važno je da su oni doveli Kalinića 😏 ... budućnost .. ajte kvragu!

IS
istina00
22:07 30.12.2022.

sramota, prodati budućnost kluba Ljubičića pa sad Biuka za šaku novca, a s druge strane dovlačiti i skupo plaćati islužene igrače koje nitko drugi ne želi angažirati, a navijačima lagati u lice da grade klub za idućih 10 godina ii obećavati titulu! laž na laž! ...da bar kao dinamo prodaju igrače po 20 milijuna eura i više pa bar da se zaradi, ali ovo je smiješna cifra! da je biuk ili ljubičić igrao u dinamu otišao bi najmanje za 15 mil.eura + % od transfera!

ZG
zg1985
21:51 30.12.2022.

da je bio pametan otisao bi u dinamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije