GOLČINA BALEA

Real bez Modrića i Ronalda na vrhu Primere; poraz Barcelone

Real Madrid
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/2
22.02.2014.
u 21:51

Sammir je ponovno proveo 90 minuta na klupi Getafea. Ovog puta na gostovanju u Vigu gdje je njegova momčad protiv Celte odigrala 1:1.

Nogometaši Real Madrida su u 25. kolu Primere bez Luke Modrića i Cristiana Ronalda na Santiago Bernabeuu pobijedili Elche 3:0 te tako iskoristili poraz Barcelone kod Real Sociedada 1:3 i preuzeli vrh ljestvice.

'Kraljevi' su poveli u 34. minuti golom Illarramendija. Rezultat se nije mijenjao do 72. minute kada je fantastičan gol sa 30 metara zabio Gareth Bale. Konačnih 3:0 postavio je Isco u 81. minuti.

Inače, ovo je bila 26. utakmica Reala bez poraza u svim natjecanjima što je drugi najduži niz u klupskoj povijesti. Ispred je samo Beenhakkerov Real iz sezone 1988./89. koji 34 utakmice nije znao za poraz.

I dok u Realu sve ide odlično, Barcelona je izgubila drugi put u četiri kola te tako prepustila vrh ljestvice 'kraljevima'. Ovog puta bolji od njih bio je Sociedad 3:1.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Domaćini su poveli u 32. minuti autogolom Songa, međutim samo četiri minute kasnije stvari je na početak vratio Messi. Ipak, u nastavku utakmice Baski su golovima Griezmanna u 54. i Zurutuze u 59. minuti stigli do vrijedne pobjede kojom su stigli na samo bod od četvrtog Athletica.

Za kraj spomenimo kako je Sammir ponovno proveo 90 minuta na klupi Getafea. Ovog puta na gostovanju u Vigu gdje je njegova momčad protiv Celte odigrala 1:1.

Primera, 25. kolo:

Real Madrid - Elche 3:0
Celta Vigo - Getafe 1:1
Real Sociedad - Barcelona 3:1

Poredak: 1. Real Madrid 63, 2. Barcelona 60, 3. Atletico Madrid 60 (-1), 4. Athletic 44 (-1), 5. Real Sociedad 43, 6. Villarreal 40 (-1)

>> Nikica Jelavić zabio dva gola za Hull
>> Perišić i Olić asistenti u pobjedi Wolfsburga; HSV razbio Borussiju (D)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije