Spektakl na Bernabeu

Real ekspresno riješio papire, Luka konkurira za Barcelonu!

modrić
realmadrid.com
28.08.2012.
u 18:05

Sutrašnji dvoboj je 221. El Clasico u povijesti, a Real i Barcelona potpuno su izjednačeni, svatko ima po 87 pobjeda, uz 47 remija.

Real Madrid i Barcelona sutra (22.30, Sportklub prime) bore se za prvi trofej sezone, španjolski Superkup. Katalonci su u prvoj utakmici slavili s 3:2. Španjolski mediji najavljuju da bi na klupi Reala mogao biti i Luka Modrić, iako je daleko od natjecateljske forme. Naime, klub je ekspresno riješio svu papirologiju, transfer je potvrđen od strane Fife i naš bi nogometaš mogao vrlo lako osvanuti u zapisniku. Inače, sutrašnji dvoboj je 221. El Clasico u povijesti, a Real i Barcelona potpuno su izjednačeni, svatko ima po 87 pobjeda, uz 47 remija.

– Krajnje je vrijeme da počnemo igrati. Možda je krivica za loš start što su naše pripreme zbog sponzorskih obaveza ponekad izgledale kao Disneyland – rekao je Mourinho.

Komentara 4

CA
canajisraM
18:17 28.08.2012.

Mislim da je prerano da se Luku ubaci u igru ,pogotovo protiv takvog snaznog protivnika........ Mozda tek 15 minuta pri kraju

TO
tomislavcity88
18:31 28.08.2012.

pa ja mislim da ce tako i biti, mozda ga ubaci u igru zadnjih 10ak minuta cisto da vidi u kakvoj je natjecateljskoj formi, i to jedino ako rezultat bude komotan.

Avatar usainbolt
usainbolt
20:16 28.08.2012.

E a ko ima taj sportklub prime,nema ga nigdje,jako malo ljudi ga ima u hrv,sramota je da moram na netu gledat najveći derbi na svijetu,čak ni kafići nemaju taj prime...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije