OZLJEDA TIJEKOM TRENINGA

Real ostao bez igrača vrijednog 90 milijuna eura: Ne zna se kada će ponovo moći igrati

Champions League - Group C - Real Madrid v 1. FC Union Berlin
Foto: Isabel Infantes/REUTERS
1/3
17.11.2023.
u 15:39

Eduardo Camavinga (21) je igrao u svim prvenstvenim utakmicama za Real ove sezone, a sada se pridružio Thibautu Courtoisu, Ederu Militaou i Ardi Güleru na popisu igrača Reala koji su pretrpjeli ozljede koljena.

Veznjak Real Madrida Francuz Eduardo Camavinga ozlijedio je desno koljeno tijekom treninga s francuskom reprezentacijom, priopćio je u petak španjolski prvoligaš.

Camavingi je dijagnosticirana "ruptura vanjskog bočnog ligamenta" u desnom koljenu, a Real nije dao nikakav potencijalni datum za njegov povratak.

GALERIJA Nevjerojatan preokret Reala! Čudesni Bellingham 'kraljevima' donio novu pobjedu (1:2)

Champions League - Group C - Real Madrid v 1. FC Union Berlin
1/68

Ovaj 21-godišnjak, koji je igrao u svim prvenstvenim utakmicama za Real ove sezone, pridružio se Thibautu Courtoisu, Ederu Militaou i Ardi Güleru na popisu igrača Reala koji su pretrpjeli ozljede koljena.

VEZANI ČLANCI:

Real je drugi u španjolskom prvenstvu s 32 boda iz 13 utakmica. U sljedećoj prvenstvenoj utakmici igraju protiv Cadiza 26. studenog, nakon reprezentativne pauze.

VIDEO Prosinečki o Dinamu: 'Teško mi je pričati o tome. Stalno mi se nešto dešavalo, pa me onda prevare...'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije