Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO

Real je odradio povijesni posao. Kraljevi zaradili milijune na igraču koji nije odigrao minutu

LaLiga - Deportivo Alaves v FC Barcelona
VINCENT WEST/REUTERS
04.07.2024.
u 15:00

Za Rafu Marina pojedini navijači Reala nisu niti čuli, ali, na njegove predstave, prikazane na posudbi u Alavesu, pažnju obratio Antonio Conte

22-godišnji stoper Reala, Rafa Marin na pragu je prelaska u talijanski Napoli. Talijani bi za njega platili 12 milijuna, što je u današnje vrijeme mala cifra, no u ovom slučaju je ogromna lova. Zašto? E pa zato što Marin nije odigrao ni minute za Real. Štoviše, za njega pojedini navijači Reala nisu niti čuli, ali, na njegove predstave, prikazane na posudbi u Alavesu, pažnju obratio Antonio Conte, novi trener Napolija.

VEZANI ČLANCI:

 

Napoli je u velikom padu i pojačanja su mu prijeko potrebna. Nakon osvajanja naslova 2022./23., prošle sezone tu potpuno podbacili i završili tek na 10. mjestu. Koliko transferi znaju biti zanimljivi, pokazuje ovaj transfer. Naime, 12 milijuna u Realovoj kasi je zagarantirano, no, Napoli nakon prve Marinove sezone može platiti još deset, a što onda slijedi?

 

U slučaju da Real dobije "samo" tih 12 milijuna, morat će im isplatiti 25 milijuna 2026. ili 35 milijuna 2027. ukoliko će u jednoj od te dvije sezone Španjolca htjeti nazad, no u slučaju da im Napoli isplati još deset, Real će biti primoran isplatiti duplo više, 50 milijuna 2026. ili 70 milijuna 2027.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije