Saudijci dobili odbijenicu

Real Madrid odbio 100 mil. eura za stopera Edera Militaa

UEFA Super Cup - Real Madrid Training
Foto: KACPER PEMPEL/REUTERS
1/4
19.08.2024.
u 19:29

Saudijci su dobili odbijenicu kraljevskog kluba, a navodno ni Brazilac, unatoč velikoj plaći koju bi dobio, nije želio put Bliskog istoka

Real Madrid primio je i odbio ponudu u iznosu od 100 milijuna eura od neimenovanog kluba iz Saudijske Arabije za transfer u kojem bi Eder Militao napustio Španjolsku i otisnuo se u avanturu u daleko slabijoj ligi od one u kojoj nastupa.

Brazilski stoper španjolskog i europskog prvaka propustio je velik dio prošle sezone zbog ozljede prednjih križnih ligamenata. Krajem sezone vratio se na travnjak, a u klubu i ne pomišljaju na njegovu prodaju, posebice nakon što je sa Santiago Bernabeua pred početak natjecanja otišao još jedan pouzdani stoper – Nacho.

Militao je u utakmici Uefina superkupa protiv Atalante (2:0) odigrao svih 90 minuta i pomogao Realu osvojiti prvi trofej u sezoni. Pod ugovorom je do 30. lipnja 2028., a zasad je za Real odigrao 156 susreta i s njim osvojio 11 trofeja, među kojima i tri za najbolju momčad španjolskog prvenstva i dvije Lige prvaka. Ne navodi se iznos plaće koja su Saudijci ponudili Militau, no Brazilac navodno nije ozbiljno razmatrao ponudu, shvaćajući da bi se odlaskom praktički oprostio od nogometa na najvišoj razini. 

VEZANI ČLANCI:

FOTO Ovo je popis najskupljih igrača HNL-a! Jedan igrač je pomeo svu konkurenciju

UEFA Super Cup - Real Madrid Training
1/13
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije