VELIKI KIKS

VIDEO Bellingham poludio na igrače, Ancelotti pobjesnio nakon utakmice

Super Cup - Real Madrid v Atalanta
Foto: KACPER PEMPEL/REUTERS
1/2
19.08.2024.
u 14:05

Carlo Ancelotti je nakon sat vremena bio primoran uvesti i Luku Modrića umjesto neprepoznatljivog Aureliena Tchouamenija, međutim...

Real Madrid nije dobro ušao u novu sezonu. Protiv velikog autsajdera Mallorce u gostima su igrali 1-1, iako je dobar dio, ako ne i cijelu utakmica bolja bila Mallorca. Real je poveo preko Viniciusa Juniora u 12. minuti, a izjednačio je Muriqi u 53.

Igrači Reala jednostavno nisu odigrali dobru utakmicu. Njihova igra jako je podsjećala na sezonu 2018./19., pa i 2019./20. kada su se morali privikavati na život bez Cristiana Ronalda. Doduše, dodavanja su bila puno brža nego tada, međutim igrači su tijekom čitavog susreta pokušavali ući s loptom u gol što im nakon izjednačenja nije uspjelo.

Na poluvremenu je isplivala snimka na kojoj se može vidjeti kako je Jude Bellingham (21) pobjesnio na napadački trio, Kyliana Mbappea (25), Viniciusa (24) i Rodryga (23).

"Vas trojica, završite akcije jer je trčanje natrag teško, je***o teško", a Mbappe dodaje "Mislim da bismo se trebali promijeniti, to će ih iznenaditi. I možemo prijeći na drugu stranu, brzo".

Carlo Ancelotti je nakon sat vremena bio primoran uvesti i Luku Modrića umjesto neprepoznatljivog Aureliena Tchouamenija, međutim ništa se nije promijenilo. Mallorca je i dalje igrala zgusnuto u obrani i ostavljala Realovce bez ikakve ideje, dok je s druge strane bez problema prijetila preko kontri koje ipak nije uspjela iskoristiti za potpuni preokret. Čak i obično smiren Carlo Ancelotti (bar izvana) nije skrivao svoj bijes nakon utakmice:

"Ravnoteža se postiže s igračima koji jednako razmišljaju kad treba vratiti loptu. Moramo ići svi zajedno. Svi mogu misliti da je problem u napadačima, ali može biti i u braničima ili veznjacima. Oni nisu shvatili da je to vrlo važan aspekt. Mallorca je odigrala sjajnu utakmicu i bila bolja od nas", rekao je na pressici nakon utakmice, pa dodao:

"Obrambeni aspekt nije bio dobar. Bilo nam je teško ukrasti loptu, pritiskati nakon što bismo je izgubili. Kada govorimo o obrambenom aspektu, prije svega govorimo o kolektivnom angažmanu.

Pred Realom je teška sezona u kojoj su nakon osvajanja UEFA Superkupa u igri za još šest trofeja, prvi su favoriti za osvajanje prvenstva, međutim, u igri će morati štošta toga promijeniti žele li ove sezone išta više osvojiti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije