DOK JEDNOM NE SMRKNE...

Real Madrid upao u probleme, a od svega će profitirati Luka Modrić

LaLiga - Real Madrid Training
Foto: Isabel Infantes/REUTERS
1/3
03.09.2024.
u 13:29

Tchouaméni je već četvrti ozlijeđeni veznjak Madriđana nakon Camavinge, Ceballosa i Bellinghama, te su ostali samo na trojici: Modriću, Valverdeu i Guleru

Nema kraja problemima za Carla Ancelottija. Madridskom Realu ozlijedio se Aurelien Tchouaméni, premda se mnogi navijači Reala i ne žale zbog toga s obzirom na to da je Francuz na početku ove sezone najviše iskritiziran.

Ipak, to je već četvrti ozlijeđeni veznjak Madriđana nakon Camavinge, Ceballosa i Bellinghama, te su ostali samo na trojici: Modriću, Valverdeu i Güleru. Modrić će samim gotovo sigurno krenuti od prve minute, a nije isključeno i cijelu utakmicu.

Dakle, situacija je već sad loša, a ubrzo bi mogla postati još gora. Real ove sezone igra na šest frontova (liga, kup, Superkup, Liga prvaka, Interkontinentalni kup i Svjetsko klupsko prvenstvo). Stoga možda i ne bi bilo loše da neka natjecanja namjerno žrtvuje. Ligu i Ligu prvaka svakako će ozbiljno shvatiti, a gotovo sigurno i Interkontinentalni kup. Svjetsko klupsko prvenstvo također s obzirom na to da počinje u šestom mjesecu, tri tjedna po završetku lige, pa bi ona manje važna natjecanja poput kupa i Superkupa čija se polufinala i finale igraju u razmaku od tri dana iznimno mogli gledati kao manje bitne te na teren poslati igrače iz Real Castille. Šanse da osvoje svih šest trofeja baš i nisu realne.

Real je ionako loše ušao u sezonu. Omjer od tri pobjede i dva poraza zvuči loše, a igra je zabrinjavajuća. Vidi se da im u sredini terena nedostaje umirovljeni Toni Kroos. Nije da bi Modrić i Kroos više mogli igrati u isto vrijeme, ali vidi se razlika kad nijedan od njih nije na terenu. U samoj momčadi ostao je još jedino Luka koji ne može igrati svih 90 minuta. Kad nije u igri, Real ostaje bez iskusnijih igrača i djeluje prilično bezidejno.

 

Komentara 1

UK
ukrajina
14:01 03.09.2024.

Stalno pišete da će Luka profitirati! Zašto? Pa Luka igra i sada bolje od tih zvijezda samo što je trener slijep !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije