NAVIJAČI ODUŠEVLJENI

FOTO Real objavio Modrićevu fotografiju iz teretane. Pogledajte što radi kapetan vatrenih

Champions League - Final - Real Madrid Training
Foto: Dylan Martinez/REUTERS
1/5
12.08.2024.
u 11:20

Kapetan Real Madrida i hrvatske nogometne reprezentacije ove sezone bi mogao postati najtrofejniji igrač u povijesti kluba. Za to mu treba tek jedan trofej, a priliku da ga osvoji imat će već za dva dana u susretu s Atalantom

Utakmica Uefinog Superkupa igrat će se u Varšavi između pobjednika Lige prvaka i španjolskog šampiona Real Madrida te pobjednika Europa lige, Atalante. Dakako, španjolski klub u ovu utakmicu uzlazi kao veliki favorit, a povrh toga momčad je gotovo kompletna. Ozlijeđen je samo David Alaba. S druge strane za Atalantu neće moći igrati Giorgio Scalvini te Gianluca Scamacca.

Novi kapetan Real Madrida, Luka Modrić, najvjerojatnije će ovaj susret započeti na klupi, navode španjolski mediji. Tako će izgledno morati čekati svoju priliku, a uoči utakmice klub je na svojim društvenim mrežama objavio njegovu fotografiju iz teretane. Na njoj radi čučnjeve sa šipkom i 20 kilograma sa svake strane. 

GALERIJA Raskoš u kojoj živi Luka Modrić: Vila s više od 2500 kvadrata i skupi automobili

Champions League - Final - Real Madrid Training
1/19

Fotografija je ubrzo skupila preko 30 tisuća "lajkova" oduševljenih obožavatelja kraljevske momčadi koji su čitave prošle sezone dozivali, a konačno i dozvali Modrićev ostanak u svlačionici Real Madrida još jednu sezonu. Za hrvatskog nogometaša je ova sezona prilika da postane najtrofejniji igrač u povijesti kluba.

Trenutačno tu poziciju dijeli s Nachom koji se ovog ljeta, nakon Europskog prvenstva u Njemačkoj, oprostio od kluba. Tako bi ga Modrić mogao prestići ukoliko osvoji svoj 27. trofej. Modrić je ukupno odigrao 534 utakmice, zabio 39 golova te upisao 86 asistencija. Osvojio je šest Liga prvaka i četiri titule prvaka Španjolske.

VIDEO Hrvatski vaterpolist postao pravi hit u Parizu! Pogledajte kako Milanović izgleda uz našeg diva

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije