KOVAČIĆ IGRAO

Real razbio Celtu, Ronaldo zabio četiri komada!

Real
Foto: Reuters
1/5
05.03.2016.
u 18:06

Navijači su na tribinama uoči početka susreta izvjesili transparent s porukom za igrače: 'Da bi zaslužili nositi ovaj dres morate ga oznojiti!'.

Oslabljeni Real Madrid bez ozlijeđenih Modrića, Benzeme i Kroosa napunio je mrežu Celte i ispratio ju sa Santiago Bernabeua sa 7:1! Momčad Zinedinea Zidanea 'proradila' je taman uoči uzvrata osmine finala Lige prvaka protiv raspoložene Rome, piše Goal.

Navijači su na tribinama uoči početka susreta izvjesili transparent s porukom za igrače: 'Da bi zaslužili nositi ovaj dres morate ga oznojiti!'. Real je prvo poluvrijeme ipak završio s vodstvom iako igra i nije bila sjajna. Zabio je Pepe glavom u 40. minuti. Kraljevski klub se u nastavku razbudio i razbio goste.

Nakon što je Ronaldo s dva slaba poteza i gubitka lopte naljutio Zidanea na klupi, ali i tribine koje su dijelom i zazviždale, Portugalac je u 50. minuti sjajnim udarcem s nekih 25 metara zabio za 2:0. Bila je to poznata 'parabola' koju nije uspio zaustaviti Blanco, a Cristiano je u slavlju pokazivao na uho, kao da je htio poručiti tribinama da ne mu bi trebale zviždati.

Ronaldo je već u 58. minuti iz slobodnog udarca s 25 metara zabio i svoj 25. gol sezone čime je dostigao Luisa Suareza, a bio mu je to i ukupno 250. gol u Primeri. Samo dvije minute kasnije Ronaldo je dobio novi slobodni udarac s praktički istog mjesta, par metara dalje. Portugalac je pucao na isti način, a Blanco je to teškom mukom odbio u prečku te tako spriječio novi gol Reala. 

Kada se činilo da je Celta razbijena, Aspas je u 62. minuti pobjegao Ramosu i Pepeu te iz odlične kontre prebacio Navasa za 1:3. Međutim, samo dvije minute kasnije Vazquez odlično daje na desnu stranu za Isca koji lijepo šalje prizemnu loptu u sredinu odakle Cristiano Ronaldo s četiri metra udaljenosti zabija za svoj hat-trick i probijanje na vrh ljestvice strijelaca. U 66. minuti zaigrao je i Gareth Bale nakon čak mjesec i pol dana izbivanja. 

U 75. minuti Ronaldo je zabio i svoj četvrti gol na utakmici. Jese, koji je ušao šest minuta ranije, je nabacio s lijeve strane, a Cristiano zabio glavom s ruba peterca. Ronaldo je zadnji put zabio četiri gola 8. prosinca protiv Malmöa u Ligi prvaka, a ovim golom (252.) pretekao je i legendarnog Telma Zarru (251) na listi najboljih strijelaca Primere svih vremena. Ispred njega je još samo Leo Messi. Samo dvije minute kasnije Jese se odlično izborio za udarac i s nekih 13 metara pogodio za 6:1 Reala! Međutim, ni tu nije bio kraj, U 81. u strijelce se upisao i Bale. Velšanin je s ruba šesnaesterca zabio u donji desni kut, lopta se od stative odbila u gol. Mateo Kovačić odigrao je čitavi susret za Real.

>> Slaven Bilić ne posustaje! West Ham gubio 0:2 i u deset minuta sve preokrenuo!

Komentara 11

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
08:35 06.03.2016.

Real je istinska klasa u usporedbi sa Celtom, Ray Vallecanom, Levandeom i Cadizom.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
18:40 05.03.2016.

Eh.... Ronaldo svugdje zabija osim tamo di bi trebao !

DU
Deleted user
20:22 05.03.2016.

Kristina jesu suigači danas bili dobri .....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije