Luka Modrić

Realova skrivena poruka: Jednom fotkom Modrića ismijali Saudijce

Manchester City - Training - Academy Stadium
Foto: Andrew Yates
1/3
28.06.2023.
u 12:40

Modrić na fotografiji slavi gol koji je zabio Valenciji u polufinalu španjolskog superkupa 2020., a to se dogodilo u Jeddahu, gradu u Saudijskoj Arabiji te na stadionu Kralja Abdulaha

Hrvatski kapetan Luka Modrić prije nekoliko je dana objavio ako je produžio ugovor s Real Madridom na još godinu dana. Razveselio je time mnoge navijače kraljevskog kuba, a rastužio sve one u Saudijskoj Arabiji. Arapi su mu poslali bogatu ponudu, a on ju je odbio i prihvatio skromniju da bi ostao u Španjolskoj.

Kada je klub obznanio vijest da ostaje u Real Madridu, hrvatski veznjak objavljen je na fotografiji na kojoj slavi u zelenom dresu. Uz fotografiju su bila i dva emotikona šake i #Modrić2024.

 

 

Navijači Madrida odmah su posumnjali i krenuli kopati o tome koja se poruka skriva iz te objave u kojoj je klupski velikan u tek trećoj garnituri dresova. No, poveznica je više nego zanimljiva. 

Naime, Modrić na fotografiji slavi gol koji je zabio Valenciji u polufinalu španjolskog superkupa 2020., a to se dogodilo u Jeddahu, gradu u Saudijskoj Arabiji te na stadionu Kralja Abdulaha.

Objava je to s porukom jer iz tog grada je i na tom stadionu igra Al Ahli, klub koji je Modriću ponudio fantastičnih 200 milijuna eura godišnje da dođe u Arabiju. 

Hrvatski virtuoz to je odbio bez razmišljanja i produljio s Realom za tek desetinu tog iznosa. Real je tako "piknuo" bogati klub koji je imao namjeru preuzeti im legendu.

>> Tura po Pampasu   

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije